WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 1 Juni
Ervaar onze campers op afspraak!

VANCREATORS.NL

WAT DOEN WIJ

Afspraak
Stap 1

Onze VANcreators.nl BusCampers spreken je aan en je maakt een afspraak voor een bezichtiging en het doorspreken van wensen en mogelijkheden via 085 401 98 58 (per whatsapp: 0611396083) of info@vancreators.nl

Opdracht
Stap 2

Wij mogen samen met jou op avontuur en je geeft ons de opdracht om jouw unieke VANcreators.nl BusCamper te maken. Wij maken de Camper van jouw eigen Volkswagen model T5 of T6 of je geeft ons de opdracht een Volkswagen bus – die aan jouw wensen voldoet –  aan te kopen.

Inkoop
Stap 3

Jouw Volkswagen Transporter is gekocht. Nu is het tijd om jouw specifieke inbouw wensen in te gaan kopen. Bovendien bezoeken we samen onze spuiterij waar we jouw originele Two-Tone kleur bepalen. Ook bepalen we de kleurstelling van het interieur en de kastenwand/keuken combinatie.
Onze kunstenares staat te trappelen om van jou te vernemen in welke richting jouw unieke artwork op de klaptafel naartoe zal gaan.

Inbouw
Stap 4

Jouw inbouw toebehoren arriveren in onze werkloods en de planning van jouw ombouw wordt nu operationeel. Intussen is onze kunstenares al bezig met jouw artwork opdracht en zijn ook de garage, spuiterij én het RDW in stelling gebracht.
Wij monteren het slaap/hefdak en de ramen. De VW wordt voorzien van electra, isolatie, stoffering en vloer. De in jouw bestelde kleur kastenwand en keuken voorzien we van de door jou gekozen equipment. Nadat de Volkswagen in Two-Tone is gespoten voorzien we deze onder andere een multirail, luifel, fietsendrager, zonnepanelen, standkachel, etc.
Aansluitend wordt de Volkswagen Transporter technisch onderhouden en APK gekeurd. Het RDW keurt jouw Volkswagen tot BusCamper.

Levering
Stap 5

Nadat jouw BusCamper is voorzien van het nieuwe kenteken laten we deze poetsen.
Ons gezamenlijke avontuur zit erop!
Na aflevering van jouw unieke BusCamper wordt het tijd om zelf op avontuur te gaan. Wij wensen jou veel plezier tijdens het ontdekken van geweldig mooie plekjes met jouw VANcreators.nl BusCamper.

Doorlooptijd:
De doorlooptijd om van jouw VW T5 of T6 een op maat gemaakte VANcreators.nl buscamper te creëren is 2,5 tot 3 maanden.

Leveringstermijn:
De leveringstermijn is afhankelijk van het aantal opdrachten in onze portefeuille. Graag informeren wij je over de actuele leveringstermijn. Bel, whatsapp of mail ons gerust hiervoor.

Uiteraard houden wij je gedurende het maakproces regelmatig op de hoogte van onze vorderingen.