WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 29 Februari
€ Wintervoordeel €

De Volkswagen camper

De Volkswagen camper

De Volkswagencamper heeft een rijke historie. Wie kent ze niet? De klassieke Volkswagen Transporter, ook wel ‘T1 Model’ genoemd. Bedoeld als bedrijfswagen, maar al snel een gewilde basis voor een minicamper: De Volkswagen California Camper. Nog steeds zie je ze overal in het straatbeeld. Deze campertjes hebben vooral het imago van een hippie bus en bestuurders waren vaak vrije geesten die wilden reizen en ontdekken. Nu, ruim 70 jaar nadat de eerste bus uit de fabriek rolde, is de volkswagencamper nog altijd mateloos populair. Het aanbod van dit type campers is in de loop der jaren teruggelopen. Hiervoor kwamen andere modellen in de plaats. Toch zoeken mensen nog steeds het vrije leven en is de vraag hoog.

Ook op zoek naar vrijheid?

Toch is er een geweldig alternatief voor mensen die op zoek zijn naar vrijheid, maar toch het comfort en de veiligheid willen van een moderne bus. VANcreators maakt Volkswagen buscampers op basis van de VW T5 en T6 modellen, maar volledig in de stijl van de VW California Camper. Geen massaproductie, maar op maat en naar jouw wensen samengesteld. Je kunt je eigen Volkswagen T5 of T6 bij ons aanleveren, of ons de opdracht te geven om samen met jou op zoek te gaan naar een geschikte bus. Op basis van jouw wensen bouwen wij je bus om naar een prachtige camper. En daarin gaat onze service heel ver.

Maar dan ook echt maatwerk

Het volledige in- en exterieur van de VW camperbus is door jou zelf samen te stellen. Denk hierbij aan kleur, maar ook aan indeling, bekleding, slaap/hefdak, kastenwanden, witgoed, verlichting en isolatiewaarde. Daarnaast bieden wij een uitgebreid ‘Art-concept’ bij de Volkswagen Camper. Hierbij kunnen delen van het interieur (zoals het tafelblad) volledig worden ontworpen door een professioneel kunstenaar, volledig naar jouw smaak en in het door jou gekozen thema. Wij kunnen je hier inmiddels tal van voorbeelden van laten zien.

Wij nemen de tijd voor u

Een bezoek aan onze camperwerkplaats in Veenendaal is al de moeite waard. Samen met onze creators laten wij je kennis maken met de mogelijkheden van een eigen maatwerk minicamper. Wij weten zeker dat je direct het gevoel krijg van weleer. Stap voor stap leggen wij je uit hoe wij jouw VW T5 of T6 camperbus ombouwen naar een prachtige camper in stijl van de Volkswagen California camper. Neem contact op en kom eens langs!

Stel zelf uw Volkswagen camper samen

Kun je niet wachten? Ga dan direct naar de configurator op onze website. Hier kun je de bus volledig zelf samenstellen aan de hand van onze pakketten. Zo zie je direct wat er allemaal mogelijk is bij je eigen toekomstige Volkswagen minicamper. Ook krijg je direct een eerlijke prijsindicatie. Transparantie staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Volgt u ons al op Facebook?

Ja, ik wil zelf mijn camper samenstellen