WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 31 Juli
Ervaar onze campers op afspraak! >>

Volkswagen camper ombouwen

Volkswagen camper ombouwen

Niets spreekt meer tot de verbeelding dan een echte Volkswagen California camper. U weet wel, die schattige ronde busjes met twee kleuren. Wie wil nu niet de wijde wereld in met z’n authentieke buscamper. VANcreators kan voor u deze droom waarmaken. Het aanbod van de originele volkswagencamper is echter beperkt. Daarom bouwen wij Volkswagen T5 en T6 modellen volledig om naar een camper met hetzelfde gevoel als het vroegere broertje. Met een omgebouwde Volkswagencamper ervaart u het plezier van toen, met de veiligheid en het comfort van nu. En het Volkswagen camper ombouwen is maatwerk. Wanneer u bij ons op de werkplaats kijken begrijpt u dat dit vakwerk is. Maar VANcreators gaat verder dan alleen het ombouwen.

Bij het ombouwen naar camper gaat het om de details

Niet leeghalen en een paar standaard banken, eenvoudige keukentje en bed erin. Nee, bij het ombouwen gaan we zeer gedetailleerd te werk. We gebruiken alleen de beste materialen en in bijna alles heeft de koper een stem. Van indeling, bekleding en afwerking, tot de kleur van het tafelblad aan toe. Als koper van een Volkswagen camper ombouwen heeft u een unieke bus volledig naar u wensen. Elke camper is uniek, en dat maakt het bezit van zo’n camper persoonlijk en uniek. U kunt er voor kiezen om bepaalde onderdelen van het interieur van de camper te laten bewerken tot onze ‘in house’ kunstenaar. Denk hierbij aan het tafelblad van uw omgebouwde camper of andere accenten. Neem contact op als u graag meer informatie wilt.

Laat u inspireren in Veenendaal

Wij zijn volledig transparant en u bent ten alle tijden welkom in onze werkplaats in Veenendaal. Onze ‘creators’ nemen u mee in de wereld van de Volkswagen camperbus en aan de hand van tal van voorbeelden van reeds omgebouwde Volkswagenbusjes inspireren zij uw keuzes. Wij realiseren ons dat u deze camperbus vaak koopt voor het leven. Deze moet dan ook perfect zijn.

Ombouw-pakketten

Om het u makkelijk te maken heeft u keuze uit kant en klare ombouw-pakketten. Eerst kiest u het type Volkwagenbus (T5 of T6) en vervolgens kiest u het ombouw-pakket. Heeft u zelf al een bus? Geen probleem. Wij bouwen uw eigen Volkwagenbus om naar een camper. Deze wordt ook aan alle kwaliteitseisen beproefd. Op onze website vindt u voorbeelden van opgeleverde campers en een unieke configurator. Niet ziet u hier de samenstelling van de omgebouwde Volkswagen camper, maar gelijk een eerlijke prijsindicatie. Nieuwsgierig geworden? Ga dan direct naar de configurator en maak kennis met alle mogelijkheden. Volgt u ons al op Facebook?

Ja, ik wil zelf mijn camper samenstellen