WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 1 Juni
Ervaar onze campers op afspraak!

Jouw DroomCamper voor het uitzoeken

Samen met het team van VANcreators.nl stel jij je droomcamper samen, niets is onmogelijk! Art-work, gave opties en de meest creatieve ideeën, samen maken we het waar. Hieronder krijg je een indruk van de mogelijkheden.

Enthousiast? Maak hier je afspraak! >>

Gezamenlijk bepalen wij hoe jouw interieur eruit komt te zien. Zo maak je de keuze van kleurstellingen voor jouw stoffering, de kastenwand, vloer en van bijvoorbeeld de zittingen. Ook bepalen we de breedte van jouw slaap gedeelte en of je een meescharnierend bed wenst in het hefdak.

Of je een 2, 3, 4, 5 of 6-seater camper wenst. Er is ongelofelijk veel mogelijk om jouw BusCamper op maat te maken. Graag informeren we jou over de VANcreators mogelijkheden. Iedereen verdient een ‘Leco’ en daarom hebben wij Thur.

Natuurlijk voorzien wij jouw BusCamper van een geavanceerd elektra-pakket. Wanneer je buitenstroom faciliteiten op de plek van bestemming hebt kun je onbeperkt gebruik maken van elektriciteit.

Ben je op een plekje waar geen buitenstroom faciliteiten aanwezig zijn dan is het handig te weten dat het elektra pakket jou gedurende een ‘goed weekend’ voorziet van stroom. Een zonnepaneel zou dan een uitkomst kunnen zijn. Het VANcreator-team adviseert jou graag.

Standkachel, vloerverwarming, draaibare stoelen, sidebars, luifel, fietsendrager, wielen, opbergsystemen voor stoelen en tafel, raam decoratie, gordijnen, buitendouche, extra omvormer, bearlock, extra opberg voorzieningen, horren, artwork, etc.

We hebben het allemaal al eens aangebracht en informeren je graag naar de vele mogelijkheden. Iedereen verdient een ‘Leco’ en daarom hebben wij Thur!

Graag brengen wij een two-tone kleurstelling aan op jouw BusCamper. Samen met jou laten we hiervoor kleurstaaltjes maken in de door jou gewenste kleuren zodat je zeker weet of het de kleur is die je wenst. Denk ook aan jouw wielen. Lichtmetalen wielen zijn standaard in ons Pakket Zilver maar wellicht ben je toch meer gecharmeerd van onze unieke VANcreators Retro-wielen.

Denk ook aan bijvoorbeeld sidebars, fietsendrager, luifel en meegespoten spiegels of grille. Laat ons jou volledig informeren over onze geweldige mogelijkheden. Iedereen verdient een ‘Leco’ en daarom hebben wij Thur.