WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 30 April
Ervaar onze campers!

VW buscamper

VW buscamper

Tijd om er relaxed op uit te gaan met je VW buscamper! Ben jij op zoek naar een VW buscamper, maar ervaar je moeilijkheden op je ontdekkingstocht? Mis je oog voor detail, kwaliteit en klantgerichtheid? Kom dan naar VANcreators.nl. Wij zijn heel goed in staat om je te helpen. Met onze jarenlange ervaring bouwen wij jouw droom VW buscamper. Splinternieuw ingericht, geheel naar jouw wensen met alleen de beste materialen en onderdelen, maar bovenal gebouwd door vakmensen met hart voor een VW buscamper. Samen met jou stellen we jouw VW buscamper samen en nemen allerlei opties zoals een fietsenrek standkachel, zonnepaneel, een luifel, een omvormer uitgebreid met je door en voorzien je bovenal van oprecht en eerlijk advies. Allereerst zoeken wij een passende VW buscamper voor jou of starten op basis van jouw eigen Volkswagen bus. Als vervolgens jouw VW camper bus helemaal naar wens geconfigureerd is kan het grote genieten beginnen.

Steeds op de hoogte

Omdat wij je regelmatig foto’s sturen als we je hefdak plaatsen, je VW buscamper isoleren, de elektra aanbrengen of de gerieflijke zitplaatsen monteren kun jij je al helemaal verheugen op jouw eerste trip. De administratie, zoals onder andere: de camperkeuring, BPM aangifte, het camper kenteken of de aanvraag van het campertarief nemen we desgewenst helemaal voor onze rekening zodat jij helemaal klaar bent voor je vakantie als je bij ons de werkplaats uit rijdt.  

Meer dan een VW buscamper

Onze kampeerbussen zijn meer dan een VW camper. Ze staan bekend om hun veelzijdigheid. Daarom zijn onze Volkswagen campers, naast buiten kamperen, ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Met een belastingtarief van circa € 55,- per maand is een VW buscamper van VANcreators.nl ook nog eens een voordelige keuze.  

Voordelige keuze

Een VW buscamper van VANcreators.nl is een voordelige keuze:  
  • Geringe afschrijving / hoge restwaarde
  • Het is een auto, bestelbus en camper in één
  • Lage onderhoudskosten
  • Geen dure stalling nodig, jouw camper bus past gewoon op je parkeerplaats of oprit
  • Geen zware “trekauto” meer nodig voor je caravan of vouwwagen
  • 75% korting op het normale belastingtarief
  • Lagere tarieven op tolwegen en veerboten

Flexibele inrichting

Vanwege de flexibele inrichting en de grote laadruimte neem je gemakkelijk je boodschappen, een kastje van de Ikea, twee mountainbikes of je sup- of surfplank mee. Met de comfortabele driezitsbank en draaibare stoelen tover je je buscamper in een handomdraai om tot een comfortabele woonruimte of een hip mobiel kantoor. Met een breedte van 2,05 meter kunnen onze Volkswagen campers gemakkelijk hun weg vinden op smalle wegen en passen ze gemakkelijk in een normaal parkeervak. Een VW camper bus van VANcreators.nl voldoet bijna altijd aan de Euro 6 milieunormen, dus kom je met gemak iedere stad of milieuzone binnen.  

Veilig op reis

Bij een camper van VANcreators.nl staat de veiligheid voorop. We zorgen ervoor dat de belangrijkste onderdelen van jouw VW buscamper altijd voldoen aan de strenge Europese richtlijnen. Zo worden bijvoorbeeld de zit-slaapbanken van elke Volkswagen camper van VANcreators.nl door de RDW gekeurd en zijn deze standaard voorzien van ISOFIX. Ook aan de installatie van gas en elektriciteit in de camper besteden we veel aandacht. Alles wordt voorzien van de vereiste zekeringen en aangelegd in beschermende mantelbuizen. Zo kun jij onbezorgd op reis, met de (klein)kinderen op de achterbank. Volg je ons al op Facebook?  

Ja, ik wil zelf mijn camper samenstellen