WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 31 Juli
Ervaar onze campers op afspraak! >>

Camper ombouw bedrijf

Camper ombouw bedrijf

VANcreators.nl tovert jouw Volkswagen busje om in een unieke en comfortabele camper die voldoet aan al jouw wensen. Of je nu droomt van avontuurlijke roadtrips of gezellige kampeeruitjes, wij staan klaar om jouw ideeën om te zetten in werkelijkheid. Samen kijken wij eerst naar welke bus geschikt is en welke indeling goed aansluit bij jouw wensen en behoeften. Bij VANcreators.nl staan we voor een duurzame inbouw, waarbij we ook rekening houden met het ruimtelijke ontwerp. Ontdek de mogelijkheden van VANcreators.nl en laat je inspireren voor jouw aanstormende camperavontuur.

Online configurator

Met onze handige camperconfigurator hebben we een vierstappenplan opgesteld om het samenstellen van jouw camper eenvoudig te maken.

Stap 1: Kies of je al een bus hebt of selecteer een van de vier opties eronder.

Stap 2: Kies een pakket - brons, zilver of goud.

Stap 3: Voeg extra opties toe aan jouw camperbus.

Stap 4: Vraag een gedetailleerde offerte aan. Op dit punt heb je een duidelijk beeld van de mogelijkheden en kosten van jouw VW camper bouwpakket.

Werkwijze

Hoe gaat VANcreators.nl als camper ombouw bedrijf te werk? Met dit stappenplan weet je precies waar je aan toe bent.

Stap 1: Afspraak & Opdracht: Ben je klaar om van je vrijheid te gaan genieten? Na bezichtiging geef je ons de opdracht om voor jou een unieke buscamper te creëren. Dit kan gebaseerd zijn op jouw eigen Volkswagen T5/T6 of een aangekochte VW die aan jouw specificaties voldoet.

Stap 2: Inkoop & Kleurbepaling: We gaan over tot de aanschaf van de Transporter en kopen alle benodigdheden voor jouw specifieke inbouw. We bepalen samen de Two-Tone kleur, interieurkleurstelling en ontwerpen het unieke klaptafel artwork.

Stap 3: Inbouw & Afwerking: In onze werkloods wordt jouw VW omgebouwd. We monteren het slaap/hefdak, voeren elektrische en technische installaties uit, spuiten de bus in Two-Tone, en voorzien hem van accessoires. Hierna volgt het technisch onderhoud en de RDW-keuring.

Stap 4: Levering & Avontuur: Na het poetsen en de keuring wordt jouw buscamper afgeleverd. Het avontuur kan beginnen! De doorlooptijd bedraagt 2,5 tot 3 maanden, afhankelijk van de opdrachten in onze portefeuille. We houden je tijdens het maakproces regelmatig op de hoogte van onze vorderingen.

Camper ombouw bedrijf

VANcreators.nl is dé specialist in het bouwen van campers op maat, volledig afgestemd op jouw wensen. Of je nu een Volkswagen camperbus koopt of al bezit, wij realiseren jouw droomcamper. Geen enkele indeling is standaard; we luisteren graag naar jouw ideeën en creëren een uniek ontwerp voor jouw camperombouw. Met talloze opties is de mogelijkheid voor personalisatie eindeloos. Bovendien bieden ze alle comfort en gemak van thuis, met slaapgelegenheid, een keukentje en een douche. Ligt er net aan waar je voor kiest natuurlijk.

Uniek exterieur met two-tone kleur

Graag brengen wij een two-tone kleurstelling aan op jouw buscamper. Samen met jou laten we hiervoor kleurstaaltjes maken in de door jou gewenste kleuren zodat je zeker weet of het de kleur is die je wenst. Denk ook aan jouw wielen. Lichtmetalen wielen zijn standaard in ons Pakket Zilver maar wellicht ben je toch meer gecharmeerd van onze unieke VANcreators Retro-wielen. Wat kan er nog meer op je camper? Denk aan sidebars, fietsendrager, luifel en meegespoten spiegels of grille. Laat je volledig informeren over de mogelijkheden.

Portfolio bekijken >

Bezoek VANcreators.nl in Veenendaal

Je bent altijd vrij om onze camperwerkplaats in Veenendaal te bezoeken. Of maak een afspraak op één van onze inspiratiedagen. Als camper ombouw bedrijf laten je graag kennis maken met de mogelijkheden van een eigen maatwerk buscamper en hoe fantastisch het is om met een camper op reis te gaan. Stap voor stap leggen wij je uit hoe wij jouw VW T5 of T6 camperbus ombouwen tot een prachtige camper in de stijl van de Volkswagen California camper. Neem contact op en kom eens langs. Voor vragen of een bezoek kun je ook altijd bellen naar 06 11 39 60 83.

Ja, ik wil zelf mijn camper samenstellen