WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 29 Juni
Ervaar onze campers op afspraak!

Volkswagen T6 camper

Volkswagen T6 camper

Tijd om er relaxed op uit te gaan in je Volkswagen T6 camper. Ben jij op zoek naar een VW buscamper, maar ervaar je moeilijkheden op je ontdekkingstocht? Mis je oog voor detail, kwaliteit en klantgerichtheid? Kom dan naar VANcreators.nl. Wij zijn heel goed in staat om je te helpen. Met onze jarenlange ervaring bouwen wij jouw droom Volkswagen T6 camper. Splinternieuw ingericht, geheel naar jouw wensen met alleen de beste materialen en onderdelen, maar bovenal gebouwd door vakmensen met hart voor een Volkswagen T6 camper.

Samen met jou stellen we jouw Volkswagen T6 camper samen en nemen allerlei opties zoals een fietsenrek, standkachel, zonnepaneel, een luifel, een omvormer uitgebreid met je door en voorzien je bovenal van oprecht en eerlijk advies. Allereerst zoeken wij een passende Volkswagen T6 camper voor jou of starten op basis van jouw eigen Volkswagen bus. Als vervolgens jouw VW camper bus helemaal naar wens geconfigureerd is, kan het grote genieten beginnen.

Meer over onze werkwijze

Veelzijdigheid Volkswagen T6 camper

Onze kampeerbussen zijn meer dan een VW camper. Ze staan bekend om hun veelzijdigheid. Daarom zijn onze Volkswagen campers, naast buiten kamperen, ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Met een belastingtarief van circa € 55,- per maand is een Volkswagen camper van VANcreators.nl ook nog eens een voordelige keuze.

Voordelige keuze

Een Volkswagen T6 camper van VANcreators.nl is een voordelige keuze:
  • Geringe afschrijving / hoge restwaarde
  • Het is een auto, bestelbus en camper in één
  • Lage onderhoudskosten
  • Geen dure stalling nodig, jouw camper bus past gewoon op je parkeerplaats of oprit
  • Geen zware “trekauto” meer nodig voor je caravan of vouwwagen
  • 75% korting op het normale belastingtarief
  • Lagere tarieven op tolwegen en veerboten

Keuzes te over bij het VW T6 ombouwen naar camper

Een Volkswagen T6 ombouwen naar camper en ‘t ontwerpen van het interieur daarvoor gebeurt in nauw overleg met jou. Airconditioning, of een standkachel of allebei? Een wc, douche of wastafel? Eigen stroomvoorziening via zonnepanelen, een ingebouwde tv of geluidsinstallatie. Ook hoe je je bedbank wilt, kun je helemaal zelf kiezen. We maken alles voor jou op maat.

Flexibele inrichting

Vanwege de flexibele inrichting en de grote laadruimte neem je gemakkelijk je boodschappen, een kastje van de Ikea, twee mountainbikes of je sup- cq surfplank mee. Met de comfortabele driezitsbank en draaibare stoelen tover je je buscamper in een handomdraai om tot een comfortabele woonruimte of een hip mobiel kantoor. Met een breedte van 2,05 meter kan een Volkswagen T6 camper gemakkelijk zijn weg vinden op smalle wegen en passen ze gemakkelijk in een normaal parkeervak. Een VW T6 camper van VANcreators.nl voldoet bijna altijd aan de Euro 6 milieunormen, dus je komt met gemak iedere stad of milieuzone binnen.

Veilig op reis

Bij de Volkswagen campers van VANcreators.nl staat de veiligheid voorop. We zorgen ervoor dat de belangrijkste onderdelen van jouw VW buscamper altijd voldoen aan de strenge Europese richtlijnen. Zo worden bijvoorbeeld de zit-slaapbanken van elke Volkswagen camper van VANcreators.nl door de RDW gekeurd en zijn deze standaard voorzien van ISOFIX. Ook aan de installatie van gas en elektriciteit in de camper besteden we veel aandacht. Alles wordt voorzien van de vereiste zekeringen en aangelegd in beschermende mantelbuizen. Zo kun jij onbezorgd op reis, met de (klein)kinderen op de achterbank. Volg je ons al op Facebook en Instagram?

Ja, ik wil zelf mijn camper samenstellen