WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 29 Juni
Ervaar onze campers op afspraak!

Volkswagen buscamper

Volkswagen buscamper

Maak kennis met de oude Volkswagen buscamper in een nieuw jasje. VANcreators maakt prachtige buscampers op basis van de T5 en T6 Volkswagenbus. De bus wordt volledig gestript en daarna omgebouwd naar de camper van jouw wensen. En hierin gaan we veel verder dan alleen de kleur van uw buscamper. Werkelijk bijna alles kun je zelf bepalen.

Maatschappelijk verantwoord buscampers bouwen

De authentieke buscamper VW California heeft het imago van vrijheid en kansen voor iedereen. Dit past volledig in onze visie op de maatschappij. Het is daarom dat wij bij het ombouwen van de buscampers, mensen de kans geven die wat verder van de arbeidsmarkt af staan. Samen met onze vakkundige monteurs en installateurs krijgen ze de kans iets moois te maken. En als je het hebt over de buscampers van VANcreators, dan heb je het over iets moois. Zo geeft de aanschaf van zo’n omgebouwde buscamper jou een nog beter gevoel.

Volkswagen buscamper zelf samenstellen

Wij krijgen vaak de vraag: wat kost nu zo’n camperbus? Daarom hebben we besloten, als enige in Nederland, om een speciale configurator te laten ontwikkelen voor op onze website. Geen verborgen kosten of vanaf prijzen. Nee, je krijgt volledig inzicht in de mogelijkheden die wij bieden bij het laten ombouwen / aanschaffen van een Volkswagen camperbus. En daarbij direct ook een eindprijs. Je kunt altijd nog kiezen voor extra opties, maar de prijs die wij tonen voor de buscamper is ook de prijs die jij betaalt voor het gekozen pakket.

Maak uw dromen waar

Bezoek onze prachtige en robuuste werkplaats in Veenendaal. Wij leggen stap voor stap uit hoe je tot de buscamper van je dromen komt. Wij leggen je het volledige pakket aan keuzes voor en je ziet met eigen ogen hoe vakkundig onze mensen omgaan met jouw wensen. Neem contact op via deze link. Wacht niet langer en bezoek alvast onze website om uw eigen Volkswagen buscamper samen te stellen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om je te ontmoeten en natuurlijk vol trots onze laatste creaties aan jou te tonen. Volgt u ons al op Facebook?

Ja, ik wil zelf mijn camper samenstellen