WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 31 Juli
Ervaar onze campers op afspraak! >>

VW T5 lang ombouw

VW T5 lang ombouw

Zoekt u een ervaren partij voor de ombouw of verlenging van een VW T5? Dan hebt u in VANcreators.nl de perfecte partner gevonden. Wij maken een ombouw naar een lange wielbasis op basis van VW T5 modellen mogelijk. En dit in de stijl van de iconische VW California Camper van de jaren vijftig en zestig, maar met de techniek en het comfort van NU.

Het interieur van de vierpersoons VW T5 met lange wielbasis is uniek. Er is veel kastruimte, de keuken is doordacht en het materiaal, berken multiplex, geeft sfeer. De RDW goedgekeurde slaapbank slaapt en zit ongekend goed. Deze slaapbank is verschuifbaar zonder dat er (kwetsbare) rails op de vloer gemonteerd is.

Contact opnemen >

Ruime keuze in VW T5 lang ombouw

De Retro-look Camper voorzien van een originele Two-Tone kleur, een zeer complete inbouw voor twee tot zes personen en een uniek artwork? Wij bieden je een ruime keuze. Samen bepalen we het type slaap/hefdak, slaap- zitbank combinatie, elektrisch pakket, kast- keukenwand, inbouw apparatuur, je two-tone exterieurkleur en de bijpassende interieurkleur. Heb je geen eigen bus dan leveren wij jou graag de VW-bus die jij wenst. De VW T5 is voor de ombouw naar een langere wielbasis zeer geschikt. Met een ruime keuze in type bus en bouwjaar hebben wij altijd beschikbaarheid of weten we de weg hierin. Graag maken wij samen met jou een volledig ‘customized’ BusCamper die garant staat voor jarenlang rijplezier, comfort, beleving en avontuur.

Zelf je camper samenstellen >

Camper ombouw T5 lang ombouw

De meubels van de VW T5 lang ombouw maken we vanzelfsprekend op maat voor je. Je hebt daar zelf de grootse stem in. Superrelaxed is de slaap-/zitbank voor drie personen. De driepersoons slaapbank in de Volkswagen Buscamper is verplaatsbaar en afneembaar. We stemmen deze af op de afmetingen van je VW T5 camper interieur en bagageruimte. Dit biedt jou een top slaapcomfort door het platte ligvlak zonder vervelende riemgespen. Wat je VW T5 camper interieur heel persoonlijk maakt is de stoffering naar wens van de bestuurders- en bijrijdersstoel. Die kun je naar eigen smaak en inzicht laten aanbrengen tegen een geringe meerprijs.

Insecten weren

Zoek je naar een oplossing om vliegen, muggen en het zonlicht buiten je caravan of camper te houden? Hiervoor heeft VANcreators.nl een handige oplossing: een hor voor de achterzijde van je camper en een hor voor de schuifdeur. Met hordeuren sluit je als het ware de ingang van je VW T5 camperinterieur af voor insecten zonder dat je de deuren dicht hoeft te doen. Wel zo’n fijn en hygiënisch idee.

Extra ruimte door camper ombouw T5 lang ombouw

Je kunt voorin of achterin de camper zitten. Het schuifsysteem werkt zonder rails op de vloer

Het achterste gedeelte van de VW T5 met verlengde wielbasis is vast en groot genoeg om het beddengoed erop te laten. Onder het achterste vaste gedeelte is plaats voor twee kampeerstoelen en een tafel. Onder het voorste gedeelte kun door ons een lade laten monteren.

De slaapbank is veilig:

Voorzien van veiligheidsgordels en hoofdsteunen Gecertificeerd, je verzekeringsmaatschappij kan er naar vragen Wij plaatsen de RDW goedgekeurde slaapbank

Bekijk al onze gemaakte bussen > 

Pakketten interieuropties

Voor de standaard en vaak toegepaste interieuropties hebben we drie pakketten: brons, zilver en goud. Pakket brons voor je VW T5 met verlengde wielbasis bestaat uit de noodzakelijke ‘basis’-elementen, zoals: een slaap- / hefdak, een exclusieve kastenwand, waterfontein, inclusief kraan, gasfles inclusief voorzieningen, schoon- vuilwatertanks 2 x 14 liter en een elektrapakket. Pakket zilver kent uitbreidingen als: audio-installatie incl. scherm, achteruitrijdcamera, USB-poorten, een klaptafel inclusief artwork en stoelen voorzien van stoelhoezen. Wie voor goud gaat, vindt daar nog een draaibare bijrijdersbank 2-zits en een Fiamma fietsendrager ten behoeve van vier fietsen bij.

Inclusief

Onze professionele creators worden in hun werkzaamheden ondersteund door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en mensen met een uitdaging. VANcreators.nl is een sociaal maatschappelijke organisatie. Alleen al een bezoek aan onze camperwerkplaats in Veenendaal is meer dan de moeite waard. Samen met onze creators laten wij je kennis maken met de mogelijkheden van een eigen maatwerk minicamper. Wij weten zeker dat je direct het gevoel krijg van weleer. Stap voor stap leggen wij je uit hoe wij jouw VW T5 een langere wielbasis geven of ombouwen naar een prachtige camper in de stijl van de Volkswagen California camper. Kom eens langs! Volg je ons al op Facebook en Instagram?

Bezoek ons op een inspiratiedag!