WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 29 Juni
Ervaar onze campers op afspraak!

VW busje camper

VW busje camper

De VW busje camper is een prachtig omgebouwde Volkswagen bus die volledig geschikt is om mee op vakantie te gaan. Of een weekendje mee weg te gaan. Of gewoon een nachtje. Dat is het gemak die deze camper biedt. Tijdens de Volkswagen ombouw heeft u een riante keuze aan mogelijkheden om de bus geheel uniek te maken. Zo kunt u het exterieur geheel naar eigen kleur aanpassen. Het two-tone spuitwerk zorgt voor een sportieve en fraaie uitstraling die het eerste stukje luxe van deze buscamper laten zien die het te bieden heeft. Benieuwd naar alle andere mogelijkheden en hoe wij te werk gaan? Lees snel verder of stel hier gelijk je VW busje camper samen.

De camperbus

Onze Volkswagen T5 en T6 bussen worden volledig omgebouwd in de stijl van de iconische Volkswagen T1 en T2 camperbussen. Met een gloednieuw interieur ontstaat een camperbus in topconditie. Mocht je nog geen voertuig hebben dan kunnen we ook op zoek gaan naar de Volkswagen bus die aan jouw wensen voldoet. Een voordeel hiervan is het soepel en snel regelen van alle noodzakelijke verplichtingen en keuringen. Via ons partner-netwerk kunnen wij dit heel snel en tegen een aantrekkelijke prijs regelen. Zo wordt de VW busje camper voorzien van een nieuwe APK en krijgt een onderhoudsbeurt. Uitgerust met slaapplaatsen, hefdak en gastoestel kan deze bus gebruikt worden voor allerlei gebruikstoepassingen. Het uitklappen van het hefdak creëert een overdekte sta-plaats om overdag lekker te kunnen kokkerellen. En om droog te zitten, mocht je op een natte dag in Nederland bivakkeren ;).

Waarom kiezen voor een VW busje camper?

Een groot voordeel tegenover een normale caravan is dat de VW busje camper een stuk mobieler is. Dit maakt deze bus ideaal voor kortere reizen en stedentripjes. Door zijn compacte formaat is het mogelijk om op auto-parkeerplaatsen te parkeren en weet je in grote drukte toch je weg te vinden. Snel switchen van sta-plek of meerdere plekken op één dag bezoeken is daardoor zeer gemakkelijk. En dat met de comfort en luxe die je zo graag wilt tijdens het kamperen. Daarnaast hebben camperbussen een sterkere motor, waardoor je net wat gemakkelijk door bijvoorbeeld de bergen van Oostenrijk rijdt. De VW busje camper rijdt door zijn compactheid bovendien een stuk zuiniger. Wat wil je nog meer?

Werkwijze

Na een bezoek aan onze showroom in Veenendaal, waar je overigens écht geweest moet zijn, heb je inspiratie opgedaan en heb je misschien al wat keuzes kunnen maken. We houden persoonlijk (telefonisch) contact en bespreken al je wensen. Welke kleur wil je dat de bus heeft en hoe wil je het interieur vormgeven? Het leuke is dat je je eigen stijl kunt aangeven bij onze designer. Zij gaat enthousiast te werk om jouw creativiteit in de VW busje camper te verwerken. Daarnaast zijn er een aantal specifieke opties die je bij de bus kunt laten inbouwen. Wat dacht je van een audio-installatie inclusief scherm of een rijtje zonnepanelen? Lees meer over onze werkwijze.

Contact

Neem gerust contact op met ons via 06-11396083 als je plannen en wensen hebt om je bus te laten ombouwen tot VW busje camper. Heb je vragen, opmerkingen of wil je rechtstreeks een offerte aanvragen? Klik dan op deze link. Op zoek naar inspiratie? Onze showroom is open op afspraak. Bekijk onze portfolio. en via onze social media kanalen Instagram of Facebook.    

Ja, ik wil zelf mijn camper samenstellen