WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 29 Juni
Ervaar onze campers op afspraak!

Camperbouwer Utrecht

Camperbouwer Utrecht

Ben je op zoek naar een camperbouwer in Utrecht? Ga je voor een camper die helemaal naadloos aansluit op jouw wensen? VANcreators realiseert voor jou je droomcamper. We zijn met name bedreven in het multivan ombouwen naar camper. Geen enkele indeling is tot nu toe van standaard te betichten geweest.

Daarom vinden we het fantastisch om naar jouw wensen te kijken en hier vervolgens een origineel ontwerp voor te maken. Als camperbouwer Utrecht kijken wij samen eerst naar welke multivan geschikt is en welke indeling goed aansluit bij jouw wensen en behoeften. Bij VANcreators staan we voor een duurzame inbouw, waarbij we ook rekening houden met het ruimtelijke ontwerp.

Droomcamper
Heb je nog geen eigen buscamper en kun je na lang zoeken nog steeds niet de juiste vinden die aan al jouw wensen voldoet? Laat VANcreators dan jouw droomcamper bouwen. Wij hebben als camperbouwer in de provincie Utrecht veel ervaring met het bouwen van campers. Fijn is dat die modellen wat pk’tjes vermogen hebben. Dit zorgt ervoor dat je ook met passagiers en bagage nog comfortabel door de bergen kunt sturen.
De juiste bus vinden
Bij VANcreators zijn we behoorlijk flexibel. Dat kan ook niet anders als je maatwerk levert en dat doen wij in elk inbouwtraject al direct vanaf stap één: de keus voor het juiste busje. Via ons partner-netwerk kunnen wij dat snel,  goed en tegen een aantrekkelijke prijs regelen. Dat doen we dus ook vaak, maar als je zelf graag op zoek wilt naar een geschikt busje om door ons te laten ombouwen, dan kan dat vanzelfsprekend ook. Wij kunnen je dan ook op dit gebied adviseren tijdens het proces van ’t ombouwen van een camper in de provincie Utrecht. Veel klanten vragen ons als camperbouwer Utrecht om voor hen een multivan te zoeken om deze om te bouwen tot camper. Hier zitten meerdere voordelen aan, zoals het soepel en snel regelen van alle noodzakelijke en verplichtingen en keuringen.
Keuzes te over bij jouw camperbouwer in Utrecht
Een multivan ombouwen naar camper en ‘t ontwerpen van het interieur daarvoor gebeurt in nauw overleg met jou. Airconditioning, of een standkachel of allebei? Een wc, douche of wastafel? Eigen stroomvoorziening via zonnepanelen, een ingebouwde tv of geluidsinstallatie. Ook hoe je je bedbank wilt, kun je helemaal zelf kiezen. We maken alles voor jou op maat.
Aantrekkelijke investering
Als je ons als camperbouwer Utrecht inzet, ben je veel voordeliger uit dan wanneer je een nieuwe buscamper koopt. De kosten voor een nieuwe ingerichte buscamper rijzen vaak de pan uit. Terwijl het comfort vergelijkbaar is en je bij VANcreators in totaal minder zult investeren in een volledig inbouwproject. Afhankelijk van hoe luxe je het wilt hebben is dat een lucratieve investering. Je hebt dan een jong tweedehands busje met slechts weinig kilometers op de teller.
Lage afschrijving
Als een omgebouwde multivan camper een grote wens is van je, dan hebben we een extra geruststelling voor je. Je bus gaat nog jarenlang mee en heeft dus een lage afschrijving. Bovendien is het busje dan wel tweedehands, maar het interieur is gloednieuw, van een uitstekende kwaliteit en volledig volgens jouw wensen op maat gemaakt. Maar het allerfijnst is het natuurlijk dat als je zin hebt om er lekker even tussenuit te gaan, je gewoon wat kampeerspullen in je camper legt en meteen weg kunt. Waarheen je maar wilt. Die vrijheid heb je. Bezoek deze pagina om alvast inspiratie op te doen!
Werkwijze multivan ombouwen naar camper
Bij VANcreators.nl werken we als camperbouwer Utrecht als volgt. Je levert een eigen multivan aan voor de ombouw naar een camper. Of je geeft ons de opdracht een multivan te kopen. Met als doel om deze om te bouwen. Om via de configurator een voorbeeldcalculatie te kunnen maken kun je kiezen uit onderstaande bus-mogelijkheden met een indicatieve, maar realistische aankoopwaarde. Wanneer je daarna alle ombouwopties aanklikt, tellen we alles netjes bij elkaar op en krijg je een realistisch beeld van de totale investering.
Contact
Neem gerust contact op via 06-11396083 als je plannen en wensen hebt om je camperombouw door ons te laten realiseren. Heb je vragen, opmerkingen of wil je rechtstreeks een offerte aanvragen? Onze showroom is open op afspraak en je kunt via deze link contact met ons opnemen. Volg je ons al op de social media kanalen Instagram of Facebook?

Ik wil een buscamper samenstellen!