WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 31 Juli
Ervaar onze campers op afspraak! >>

Transporter camper ombouw

Transporter camper ombouw

Ga je voor een Transporter camper ombouw die helemaal naadloos aansluit op jouw wensen? VANcreators.nl realiseert voor jou je ombouw van je Transporter tot droomcamper. Geen enkele indeling is tot nu toe van standaard te betichten geweest. Daarom vinden we het fantastisch om naar jouw wensen te kijken en hier vervolgens een origineel ontwerp voor te maken. Samen kijken wij eerst naar welke Transporter geschikt is en welke indeling goed aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Droomcamper

Bij VANcreators.nl staan we voor een duurzame inbouw, waarbij we ook rekening houden met het ruimtelijke ontwerp. Heb je nog geen Transporter camper voor de ombouw tot droomcamper en kun je na lang zoeken nog steeds niet de juiste vinden die aan al jouw wensen voldoet? Laat VANcreators dan het ombouwen van jouw Transporter camper realiseren. Wij bouwen het liefst busjes om die wat pk’tjes vermogen hebben, zodat je ook met passagiers en bagage nog comfortabel door de bergen kunt manoeuvreren.

De juiste bus vinden

Bij VANcreators.nl zijn we behoorlijk flexibel. Dat kan ook niet anders als je maatwerk levert en dat doen wij in elk inbouwtraject al direct vanaf stap één: de keus voor de juiste Transporter. Via ons partner-netwerk kunnen wij dat snel,  goed en tegen een aantrekkelijke prijs regelen. Dat doen we dus ook vaak, maar als je zelf graag op zoek wilt naar een geschikte Transporter om door ons te laten ombouwen tot camper, dan kan dat vanzelfsprekend ook. Wij kunnen je dan ook adviseren. Veel klanten vragen ons van VANcreators.nl om voor hen een Transporter bus te zoeken om de ombouw tot camper vorm te geven. Hier zitten meerdere voordelen aan, zoals het soepel en snel regelen van alle noodzakelijke en verplichtingen en keuringen.

Keuzes te over

Het ombouwen van je Volkswagen bus tot een camper en ‘t ontwerpen van het interieur van jouw ideale buscamper gebeurt in nauw overleg met jou. Airconditioning, of een standkachel of allebei? Een wc, douche of wastafel? Eigen stroomvoorziening via zonnepanelen, een ingebouwde tv of geluidsinstallatie. Ook hoe je je bedbank wilt, kun je helemaal zelf kiezen. We maken alles voor jou op maat.

Aantrekkelijke investering

Als je je Transporter door ons tot een camper laat ombouwen, ben je veel voordeliger uit dan wanneer je een nieuwe buscamper koopt. Die kost ongeveer € 75.000,00. Terwijl het comfort vergelijkbaar is en je bij VANcreators.nl naar schatting in totaal ongeveer tussen de € 20.000,00 en € 35.000,00 investeert in een volledig inbouwproject. Afhankelijk van hoe luxe je het wilt hebben is dat een lucratieve investering. Je hebt dan een redelijk jong tweedehands busje met slechts weinig kilometers op de teller.

Lage afschrijving

De door ons tot camper omgebouwde Volkswagenbus gaat nog jarenlang mee en heeft dus een lage afschrijving. Bovendien: het busje is dan wel tweedehands, maar het interieur is gloednieuw, van een uitstekende kwaliteit en volledig volgens jouw wensen op maat gemaakt. Maar het allerfijnst is het natuurlijk dat als je zin hebt om er lekker even tussenuit te gaan, je gewoon wat kampeerspullen in je camper legt en meteen weg kunt. Waarheen je maar wilt. Die vrijheid heb je.

Werkwijze

Bij VANcreators.nl werken we als volgt. Je levert een eigen Volkswagen bus Transporter T5 of T6 aan voor ombouw tot camper of je geeft ons de opdracht een Volkswagen Transporter te kopen om deze om te bouwen. Om via de configurator een voorbeeldcalculatie te kunnen maken kun je kiezen uit onderstaande bus-mogelijkheden met een indicatieve, maar realistische aankoopwaarde. Wanneer je daarna alle ombouw opties aanklikt tellen we alles netjes bij elkaar op en krijg je een realistisch inzicht in de totale investering.

Contact

Neem gerust contact op via 06-11396083 met ons als je plannen en wensen hebt om je Volkswagen Transporter bus te laten ombouwen tot camper. Heb je vragen, opmerkingen of wil je rechtstreeks een offerte aanvragen? Klik dan op deze link. Volg je ons al op Facebook en Instagram?

Ja, ik wil zelf mijn camper samenstellen