WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 31 Juli
Ervaar onze campers op afspraak! >>

Volkswagen kampeerbus

Volkswagen kampeerbus

Met een Volkswagen kampeerbus zijn de mogelijkheden oneindig. Van het verkennen van prachtige natuurgebieden tot een bruisende stedentrip. Of even tussendoor een nachtje weg. Een kampeerbus biedt de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Bovendien bieden ze alle comfort en gemak van thuis, met slaapgelegenheid, een keukentje en een douche. Ligt er net aan waar je voor kiest natuurlijk. Of je nu gaat voor een weekendje weg of een uitgebreide vakantie, met een Volkswagen kampeerbusje ben je altijd klaar voor nieuwe ontdekkingen. Het mooiste is misschien nog wel het creëren van onvergetelijke herinneringen samen met je reisgenoten. Want er is genoeg ruimte voor meerdere personen!

Bij VANcreators.nl zijn de mogelijkheden voor jouw op maat gemaakte camperbus oneindig. Wij luisteren naar je wensen. En denken en kijken graag met je mee om je camper op maat te realiseren. Je kunt eenvoudig je droomcamper samenstellen via onze configurator. Je vertelt ons eerst of je je eigen bus wilt ombouwen of dat wij een Volkswagen T5 of T6 bus voor je moeten aanschaffen.

Volkswagen kampeerbus op maat

Met een scala aan aanpassingsmogelijkheden kun je bij het camper laten ombouwen het interieur en de functies van de camper volledig afstemmen op jouw behoeften en wensen. Of je nu op zoek bent naar extra slaapruimte, meer opbergruimte of speciale voorzieningen, het is allemaal mogelijk. Met eigen stroom via zonnepanelen ben je altijd voorzien van elektriciteit, en als je wilt, kun je zelfs een ingebouwde tv of geluidsinstallatie toevoegen. Wil je graag inspiratie opdoen? Kom dan naar één van onze inspiratiedagen in Veenendaal. Hier kun je tal van Volkswagen kampeerbussen bekijken en natuurlijk ook in onze werkplaats zien hoe wij een ombouw van een camper realiseren.

Aantrekkelijke investering

Het kopen van een buscamper is vaak duurder dan het laten ombouwen van een Volkswagen bus. Bij VANcreators.nl krijgt je een jong tweedehands voertuig met weinig kilometers op de teller, maar omgebouwd tot jouw droomcamper. En lever je je eigen bus aan, dan bespaar je helemaal op de kosten. Daarnaast kun je helemaal zelf uitzoeken wat je in je camperbus wilt hebben. Zo ga je op reis met een volledig zelf samengestelde Volkswagen kampeerbus.

Inspiratie opdoen >

Werkwijze

  1. Afspraak & Opdracht: Je wilt graag van je vrijheid gaan genieten en na bezichtiging geef je ons de opdracht om een unieke buscamper te creëren. Gebruikmakend van jouw eigen Volkswagen T5/T6 of een aangekochte VW die aan jouw specificaties voldoet.
  2. Inkoop & Kleurbepaling: We kopen de Transporter en gaan over tot inkoop van jouw specifieke inbouwbenodigdheden. We bepalen samen de Two-Tone kleur, interieurkleurstelling en ontwerpen je unieke klaptafel artwork.
  3. Inbouw & Afwerking: In onze werkloods wordt jouw VW omgebouwd. We monteren het slaap/hefdak, voeren elektrische en technische installaties uit, spuiten de bus in Two-Tone, en voorzien hem van accessoires. Hierop volgt het technisch onderhoud en de RDW-keuring.
  4. Levering & Avontuur: Na poetsen en keuring wordt jouw buscamper afgeleverd. Jouw avontuur kan beginnen! De doorlooptijd bedraagt 2,5 tot 3 maanden, afhankelijk van de opdrachten in onze portefeuille. Uiteraard houden wij je gedurende het maakproces regelmatig op de hoogte van onze vorderingen.

Contact

Neem gerust contact op met ons via 06 11 39 60 83 als je wilt weten wat de kosten van het ombouwen van een VW Transporter naar Volkswagen kampeerbus zijn. Heb je vragen, opmerkingen of wil je rechtstreeks een offerte aanvragen? Klik dan op deze link. Wil je alvast inspiratie opdoen? Bekijk ons portfolio.

Ja, ik wil zelf mijn camper samenstellen