WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 31 Juli
Ervaar onze campers op afspraak! >>

Volkswagen busje camper

Volkswagen busje camper

De Volkswagen camper bus is van zichzelf natuurlijk al een mooie bus om mee te rijden. Misschien zelfs zo mooi dat je er over nadenkt om er volledig en in stijl ook mee te kunnen overnachten. Na de make-over van VANcreators.nl is de bus klaar voor zijn nieuwe bestaan: het camperleven. En niet zo’n klein beetje ook. Dankzij de talloze opties, modificaties, apparatuur en allerhande snufjes is dit Volkswagen busje camper uitermate geschikt om op een unieke en ludieke manier het avontuur aan te gaan.

Dit avontuur begin je natuurlijk niet alleen. Daarom bouwt VANcreators.nl het Volkswagen busje camper zo om dat er slaapplekken zijn voor meerdere personen. Het slaap/hefdak wordt gemonteerd, de camper wordt voorzien van elektra en de camper wordt geïsoleerd. Ook krijgt de bus onder andere een multirail, luifel, fietsendrager of een standkachel. Al het gemak van een normale caravan, maar dan geheel naar eigen wens en smaak.

Volkswagen busje camper ombouwen

Jouw Volkswagen busje camper wordt door ons volledig omgebouwd tot een VW Camperbus. Mocht je nog geen voertuig hebben dan kunnen we ook op zoek gaan naar het Volkswagen busje camper dat aan jouw wensen voldoet. Een voordeel hiervan is het soepel en snel regelen van alle noodzakelijke verplichtingen en keuringen. Via ons partner-netwerk kunnen wij dit heel snel en tegen een aantrekkelijke prijs regelen.

Werkwijze

Na een bezoek aan onze showroom in Veenendaal, waar je overigens écht geweest moet zijn, heb je inspiratie opgedaan en heb je misschien al wat keuzes kunnen maken. We houden persoonlijk - telefonisch - contact met jou en bespreken al je wensen. Welke kleur wil je dat de bus heeft en hoe wil je het interieur vormgeven? Het leuke is dat je je eigen stijl kunt aangeven bij onze designer. Zij gaat enthousiast te werk om jouw creativiteit in jouw Volkswagen busje camper te verwerken. Daarnaast zijn er een aantal specifieke opties die je bij de bus kunt laten inbouwen. Wat dacht je van een audio-installatie inclusief scherm of een rijtje zonnepanelen? Bekijk hier onze volledige werkwijze.

Configurator Volkswagen busje camper

In onze speciaal gemaakte configurator krijg je een inzicht in alle typen buscampers en ombouwopties met de indicatieve aankoopwaarde. Hier kun je op een gemakkelijke manier een voorbeeldcalculatie maken van hoe jij je buscamper in gedachten hebt. Zo weet je gelijk waar je uit kunt kiezen en waar je aan toe bent.

Klik hier om zelf je buscamper samen te stellen

Nieuwe, gebruikte bus

Je camperbus gaat jarenlang mee en heeft dus een lage afschrijving. Daar komt bij dat het busje, ook al is het tweedehands, vanbinnen gloednieuw en modern is. En natuurlijk volledig volgens jouw wensen op maat gemaakt. Doordat je (dagelijks) contact met ons hebt en de ombouw vaak bent komen bekijken weet je precies hoe jouw bus zich heeft ontwikkeld van een normale Transporter naar een volwaardig Volkswagen busje camper.

Contact

Neem gerust contact op met ons via 06-11396083 als je plannen en wensen hebt om je Transporter bus te laten ombouwen tot Volkswagen busje camper. Heb je vragen, opmerkingen of wil je rechtstreeks een offerte aanvragen? Klik dan op deze link. Op zoek naar inspiratie? Onze showroom is open op afspraak en via onze social media kanalen Instagram of Facebook.

Ja, ik wil zelf mijn camper samenstellen