WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 29 Juni
Ervaar onze campers op afspraak!

Hefdak VW T5 en T6

Hefdak VW T5 en T6

Ben je op zoek naar een eenvoudige en toch sierlijke mogelijkheid om meer ruimte in je camper te creëren? Denk dan eens aan een hefdak. VANcreators bouwt eenvoudige hefdaken voor zowel de VW T5 als T6. Ook bij onze hefdaken heeft u een ruime keuze uit verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan RVS scharnieren, een luxe daktent en stalen verstevigingsframes. Ook kunt u de gehele bovenzijde laten spuiten in iedere gewenste kleur. Een hefdak wordt ook wel pop-up dak genoemd en is een tent bovenop het dak van de camper. Met een Hefkdak VW T5 en T6 heeft u dankzij het hor een open uitzicht en kunt u frisse lucht binnen laten komen. Het hefdak zorgt ook voor een extra slaapplek voor 2 personen, zonder dat er ruimte in uw camper verloren gaat.

Camper hefdak plus
We realiseren met liefde een slaaphefdak voor jouw Volkswagen Transporter T5 en T6. Daarbij leggen we de focus op duurzaamheid en kwaliteit. Onderscheidende eigenschappen zijn onder andere: robuuste RVS scharnieren, een stahoogte over de volledige lengte van het dak, zware kwaliteit bootdoek, standaard 3 openritsbare vensters, luxe gasdempers met extra bescherming, elastiek aan de achterzijde voor automatisch inklappen, gelijmde en dubbel gestikte naden en afgebiesde randen. Kortom: een zeer hoogwaardig hefdak dat kan concurreren met de beste daken op de markt. Ons hefdak VW T5 en T6 is ook te verkrijgen in een elektrisch bedienbare variant. Neem contact met ons op voor meer informatie via 06-11396083.
De voordelen van een Hefdak VW T5 en T6
Mooie looks
Een hefdak is als eerste een mooie toevoeging aan uw camper vanwege de sportieve look die het uw camper geeft. Het hefdak kan namelijk in elke gewenste kleur gespoten worden en sluit daardoor prachtig aan op uw camperbus.
Minder opvallend
Met een hefdak VW T5 en T6 valt je camper minder op. Op deze manier heb je veel meer vrijheid in het kiezen van een plek om te overnachten. Daarom kiezen veel camperaars in eerste instantie ook voor een busje zonder verhoogd dak. Het hefdak zie je amper als je ernaast staat en trekt dus geen aandacht. Ook kun je met een hefdak nog bijna alle parkeergarages in.
Ruimte
Het allergrootste voordeel is de ruimte die het hefdak VW T5 en T6 in je camper creëert. Je kunt staand omkleden en koken, iets wat veel mensen met een VW busje als een vooruitgang ervaren. Een hefdak zorgt er ook voor dat een deel van de hitte weg kan. Die hitte gaat omhoog en kan hier door het gaas in het tentdoek naar buiten. Hij is ook binnen een paar seconden in- en uitgeklapt, dus je bent binnen no-time weer op pad.
Benodigd gereedschap
De gasveren ‘moet’ je laten lassen. Dit kunnen de meeste camperliefhebbers niet. Verder heb je een metaalzaag nodig om het benodigde gat in het dak te zagen. Ook heb je speciale kit nodig.
Geen stress van je hefdak
De meeste bezitters van een Hefdak VW T5 en T6 vinden het raadzaam om de montage van het hefdak uit te besteden. Als je het professioneel en onder garantie wilt, dan kun je het hefdak laten inbouwen en heb je er geen omkijken naar. Voor de meeste campereigenaren de meest reële optie.
Flexibel
Bij VANcreators zijn we behoorlijk flexibel. Dat kan ook niet anders als je maatwerk levert en dat doen wij in elk in- en opbouwtraject al direct vanaf stap één: de keus voor het juiste busje. Via ons partner-netwerk kunnen wij dat snel, goed en tegen een aantrekkelijke prijs uitvoeren. Dat doen we dus ook vaak, maar als je zelf graag op zoek wilt naar een geschikt busje om een hefdak VW T5 en T6 te laten opbouwen, dan kan dat vanzelfsprekend ook. Wij kunnen je dan ook op dit gebied adviseren tijdens dit proces. Veel klanten vragen ons om voor hen een multivan te zoeken om deze om te bouwen tot camper. Hier zitten meerdere voordelen aan, zoals het soepel en snel regelen van alle noodzakelijke en verplichtingen en keuringen.  
Contact
Neem gerust contact op via 06-11396083 met ons als je plannen en wensen hebt om je hefdak VW T5 en T6 door ons te laten realiseren. Heb je vragen, opmerkingen of wil je rechtstreeks een offerte aanvragen? Onze showroom is open op afspraak en je kunt via deze link contact met ons opnemen. Volg je ons al op de social media kanalen Instagram of Facebook?

Klik hier voor inspiratie