WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 31 Juli
Ervaar onze campers op afspraak! >>

Volkswagen camper kopen

Volkswagen camper kopen

Wil jij een Volkswagen camper kopen? En ben je op zoek naar een creatieve en deskundige partij? Dan is VANcreators de perfecte partner voor jou. Wij maken de gezelligste Volkswagen BusCampers op basis van VW T5 en T6 modellen in de stijl van de iconische VW California Camper van de jaren vijftig en zestig en dan met de techniek en het comfort van NU.

Als een Volkswagen camper kopen je wens is, dan zit je bij ons goed. Wij bieden je een ruime keuze. Samen bepalen we het type slaap/hefdak, slaap- zitbank combinatie, elektrisch pakket, kast- keukenwand, inbouw apparatuur, two-tone exterieur kleur en bijpassende interieur kleur. Heb je geen eigen bus dan leveren wij jou graag de VW camperbus die jij wenst.

Opties Volkswagen camper kopen

Ga je voor een Volkswagen camper kopen die helemaal naadloos aansluit op jouw wensen? VANcreators.nl realiseert voor jou je droomcamper. Geen enkele van onze camperindelingen is tot nu toe van standaard te betichten geweest. Daarom vinden we het fantastisch om naar jouw wensen te kijken en op basis hiervan vervolgens een origineel ontwerp voor jouw T6 camper ombouw te maken. Opties te over. Samen kijken wij eerst naar welke bus geschikt is (een T6 is geweldig voor dit doel) en welke indeling goed aansluit bij jouw wensen en behoeften. Bij VANcreators.nl staan we voor een duurzame inbouw, waarbij we ook rekening houden met het ruimtelijke ontwerp.

Droomcamper

Leidt een Volkswagen camper kopen tot frustratie? En kun je na lang zoeken nog steeds niet het juiste exemplaar vinden dat aan al jouw wensen voldoet? Laat VANcreators.nl dan jouw T5 of T6 camper ombouw realiseren. Wij bouwen het liefst busjes om die wat pk’tjes vermogen onder de klep hebben. Zodat je ook met passagiers en bagage nog comfortabel door de bergen kunt sturen.

De juiste Volkswagen camper kopen

Bij VANcreators.nl zijn we behoorlijk flexibel. Dat kan ook niet anders als je maatwerk levert en dat doen wij in elk inbouwtraject al direct vanaf stap één: de keuze om de juiste Volkswagen camper te kopen. Via ons partner-netwerk kunnen wij dat snel, goed en tegen een aantrekkelijke prijs regelen. Dat doen we dus ook vaak, maar als je zelf graag op zoek wilt naar een geschikt busje om door ons te laten ombouwen, dan kan dat vanzelfsprekend ook. Wij kunnen je dan ook adviseren over je T5 en T6 camper ombouw. Veel klanten vragen ons van VANcreators.nl om voor hen een Volkswagen bus te zoeken om deze om te bouwen tot camper. Hier zitten meerdere voordelen aan, zoals het soepel en snel regelen van alle noodzakelijke en verplichtingen en keuringen.

Keuzes te over

De T6 camper ombouw en ‘t ontwerpen van het interieur van jouw ideale buscamper gebeurt in nauw overleg met jou na het Volkswagen camper kopen. Airconditioning, een standkachel of allebei? Een wc, douche of wastafel? Eigen stroomvoorziening via zonnepanelen, een ingebouwde tv of geluidsinstallatie. Ook hoe je je bedbank wilt, kun je helemaal zelf kiezen. We maken de T6 camper ombouw voor jou op maat.

Aantrekkelijke investering

Een tweedehands Volkswagen camper kopen en deze door ons laten aanpassen, scheelt je tienduizenden euro’s ten opzichte van het kopen van een nieuwe buscamper. Die kost ongeveer € 76.000. Terwijl het comfort vergelijkbaar is en je bij VANcreators.nl naar schatting in totaal ongeveer tussen de € 20.000 en € 36.000 investeert in een volledige T6 camperombouw. Een aanpassing op een bestaande camper realiseren we aanzienlijk goedkoper. Afhankelijk van hoe luxe je het wilt hebben is dat een lucratieve investering. Je hebt dan een redelijk jong tweedehands busje met slechts weinig kilometers op de teller.

Lage afschrijving

De door ons tot camper omgebouwde Volkswagenbus gaat nog jarenlang mee en heeft dus een lage afschrijving. Bovendien: het busje is dan wel tweedehands, maar het interieur is gloednieuw, van een uitstekende kwaliteit en volledig volgens jouw wensen op maat gemaakt. Maar het allerfijnst is het natuurlijk dat als je zin hebt om er lekker even tussenuit te gaan, je gewoon wat kampeerspullen in je camper legt en meteen weg kunt. Waarheen je maar wilt. Die vrijheid heb je. Die gun je jezelf met een VW camper kopen.

Werkwijze bij een Volkswagen camper kopen

Bij VANcreators.nl werken we als volgt. Na het Volkswagen camper kopen lever je een eigen Volkswagen bus Transporter T5 of T6 aan voor ombouw tot camper of gewenste aanpassingen. Of je geeft ons de opdracht een Volkswagen Transporter te kopen. Met als doel om deze om te bouwen. Om via de configurator een voorbeeldcalculatie te kunnen maken kun je kiezen uit onderstaande bus-mogelijkheden met een indicatieve, maar realistische aankoopwaarde. Wanneer je daarna alle ombouwopties aanklikt, tellen we alles netjes bij elkaar op. Vervolgens krijg je een realistisch inzicht in de totale investering.

Contact

Neem gerust contact op via 06-11396083 met ons als je plannen en wensen om een Volkswagen camper te kopen hebt. Heb je vragen, opmerkingen of wil je rechtstreeks een offerte aanvragen? Onze showroom is open op afspraak. Volg je ons al op Facebook en Instagram?

Ja, ik wil zelf mijn camper samenstellen