WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 29 Juni
Ervaar onze campers op afspraak!

VW Transporter camper

VW Transporter camper

Op avontuur met een volledig gepersonaliseerde VW Transporter camper. VANcreators maakt het mogelijk. Zeg nou zelf: bij het zien van deze bus ontstaat er toch spontaan een gevoel van vrijheid? Ga voor een rustige omgeving en geniet van de comfortabele kampeermogelijkheden. Óf zoek de drukte op en laat andere kampeerders verliefd worden op de looks van jouw zelf gepersonaliseerde camper. Mocht je zelf nog niet in het bezit zijn van een camperbus kunnen wij ook samen op zoek gaan naar de geschikte bus voor dit avontuur.

In stijl op vakantie met de VW Transporter camper

Zoals gezegd is de VW Transporter camper volledig naar eigen wens samen te stellen. Het is dus mogelijk om de bus een bepaald thema te geven. Want niet alleen de kleur van de bus is aan te passen maar ook met het interieur zijn de mogelijkheden overvloedig. Daardoor wordt de gehele stijl, binnen en buiten, prachtig op elkaar afgestemd. Zo ontstaat het perfecte plaatje en ga je in stijl op vakantie. En, vergeet vooral niet je persoonlijke ervaring met je gecustomiseerde VW Transporter camper met ons te delen. Wij zijn namelijk stiekem best wel trots op onze creaties en zien deze graag samen met jou, op avontuur. Onze website bevat een configurator waarmee je een voorbeeld buscamper in elkaar kunt zetten. Je ziet tegelijkertijd een indicatie van de prijs en verdere personalisaties. Dit geeft een realistisch beeld van de investering die je gaat doen. Kun je niet meer wachten? Stel dan hier je VW Transporter camper samen.

Voor elk wat wils

Zit je stevig in je stoel? Laat je verbazen door de grote hoeveelheid mogelijkheden waarmee deze VW Transporter camper is samen te stellen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit kleur, indeling, bekleding, verlichting, slaap/zitbank en de isolatiewaarde. En misschien wel het belangrijkste… wil je tijdens je reis elk moment vastleggen en gekibbel over wie zijn telefoon mag opladen voorkomen? Dan kies je toch voor een extra USB-poort! Want echt álles is naar wens aan te passen. Zo creëren we samen de camper waarmee jij jarenlang plezier zult hebben en die garant staat voor de comfort die jij zoekt.

Kom eens langs

Wil je graag een gepersonaliseerde VW Transporter camper, maar weet je nog niet zo goed waar je moet beginnen? Kom dan eens langs bij onze camperwerkplaats in Veenendaal of kijk op onze Facebookpagina. Hier kun je inspiratie op doen en kennis maken met de mogelijkheden van je toekomstige buscamper. Heb je al ideeën en wil je deze graag delen? Onze creators staan overal voor open en horen graag wat je in gedachten hebt. En dat natuurlijk onder het genot van een kopje koffie. Deze valt overigens ook geheel naar eigen smaak samen te stellen.  

Ja, ik wil zelf mijn camper samenstellen