WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 30 April
Ervaar onze campers!

VW camper bouwpakket

VW camper bouwpakket

Bij VANcreators.nl werken we als volgt. Je levert een eigen Volkswagen Transporter T5 of T6 aan voor ombouw tot BusCamper of je geeft ons de opdracht een Volkswagen Transporter te kopen om deze om te bouwen. Ons VW camper bouwpakket kan daarbij goed helpen.

Om via de configurator een voorbeeld calculatie te kunnen maken kies je uit de bus-mogelijkheden met een indicatieve maar realistische aankoopwaarde. Wanneer je daarna alle ombouwopties aanklikt, tellen we alles netjes bij elkaar op en krijg je een realistisch inzicht in de totale investering.

Vierstappenplan

Via de configurator ‘camper samenstellen’ hebben we een handig vierstappenplan gemaakt voor je.

Stap 1: kies je of je al een bus hebt of klik één van de vier opties eronder aan

Stap 2: kies een pakket uit de volgende mogelijkheden: brons, zilver of goud

Stap 3: kies de extra opties die u bij uw camperbus wilt

Stap 4: kies ervoor om een uitgewerkte offerte te ontvangen

Op dit punt heb je al een reëel beeld van de mogelijkheden en kosten van je VW camper bouwpakket.

Wanneer begin jij met de bouw van je droom?

Een eigen camper geeft je vrijheid, dat is bekend. Het bouwen van een camper kan veel voldoening geven, maar kost ook veel tijd, geld en energie. Wij maken deze klus een stukje leuker en makkelijker met een VW camper bouwpakket. Je koopt het VW camper bouwpakket dat exact voor jouw type bus is ontworpen en middels de handleiding en meegeleverde bevestigingsmaterialen bouw je in no time je eigen camper. Extra tijd om te genieten dus.

Je droom op wielen in vijf stappen

Stap 1: Afspraak. Onze VANcreators.nl BusCampers spreken je aan en je maakt een afspraak voor een bezichtiging en het doorspreken van wensen en mogelijkheden van een VW camper bouwpakket via 085 401 98 58 (per whatsapp: 06 - 11396083) of via info@vancreators.nl.

Stap 2: Opdracht. Wij mogen samen met jou op avontuur en je geeft ons de opdracht om jouw unieke VANcreators.nl BusCamper te maken. Wij maken de Camper van jouw eigen Volkswagen model T5 of T6 of je geeft ons de opdracht een Volkswagen bus – die aan jouw wensen voldoet –  aan te kopen.

Stap 3: Inkoop. Jouw Volkswagen Transporter is gekocht. Nu is het tijd om jouw specifieke VW camper bouwpakket in te gaan kopen. Bovendien bezoeken we samen onze spuiterij waar we jouw originele Two-Tone kleur bepalen. Ook bepalen we de kleurstelling van het interieur en de kastenwand/keuken combinatie. Onze kunstenares staat te trappelen om van jou te vernemen in welke richting jouw unieke artwork op de klaptafel naartoe zal gaan.

Stap 4: Inbouw. De toebehoren voor jouw VW camper bouwpakket arriveren in onze werkloods en de planning van jouw ombouw wordt nu operationeel. Intussen is onze kunstenares al bezig met jouw artwork opdracht en zijn ook de garage, spuiterij én het RDW in stelling gebracht. Wij monteren het slaap-/hefdak en de ramen. De VW wordt voorzien van elektra, isolatie, stoffering en vloer. De in jouw bestelde kleur kastenwand en keuken voorzien we van de door jou gekozen equipment. Nadat de Volkswagen in Two-Tone is gespoten voorzien we deze onder andere een multirail, luifel, fietsendrager, zonnepanelen, standkachel, etc. Aansluitend wordt de Volkswagen Transporter technisch onderhouden en APK gekeurd. Het RDW keurt jouw Volkswagen tot BusCamper.

Stap 5: Levering. Nadat jouw BusCamper is voorzien van het nieuwe kenteken laten we deze poetsen.

Hierna zit ons gezamenlijke avontuur erop. Na de aflevering van jouw unieke BusCamper wordt het tijd om zelf op avontuur te gaan. Wij wensen jou veel plezier tijdens het ontdekken van geweldig mooie plekjes met jouw VANcreators.nl BusCamper.

Totaal: Circa zestien weken

Uiteraard houden wij je gedurende deze zestien weken regelmatig op de hoogte van onze vorderingen met het aanbrengen van jouw VW camper bouwpakket. De leveringstermijn is onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Heb je vragen? Stel ze gerust, dat vinden we leuk. Volgt u ons al op Facebook en Instagram?