WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 29 Juni
Ervaar onze campers op afspraak!

Volkswagen Camper nieuw

Volkswagen Camper nieuw

Ga je voor een Transporter camper ombouw die helemaal naadloos aansluit op jouw wensen? Schaf dan een nieuwe Volkswagen Transporter bus aan en laat deze door ons ombouwen. Dat scheelt je aanzienlijk in de kosten ten opzichte van een nieuwe Volkswagen California Camper. VANcreators realiseert voor jou de ombouw van je nieuwe Volkswagen bus tot complete droomcamper. Iedere indeling is tot nu toe altijd origineel geweest. Daarom vinden we het fantastisch om naar jouw wensen te kijken en hier vervolgens een verrassend en individueel ontwerp voor te maken.

Plan hier je afspraak voor inspiratie en advies >>

Droomcamper

Bij VANcreators staan we voor een duurzame inbouw, waarbij we ook rekening houden met het ruimtelijke ontwerp. Heb je nog geen nieuwe Volkswagen camper voor de ombouw tot droomcamper en kun je na lang zoeken nog steeds niet de juiste vinden die aan al jouw wensen voldoet? Laat VANcreators dan meezoeken om jouw Transporter camper te realiseren. Wij bouwen het liefst busjes om die wat pk’tjes vermogen hebben, zodat je ook met passagiers en bagage nog comfortabel door de bergen kunt manoeuvreren.

De juiste bus vinden

Bij VANcreators zijn we behoorlijk flexibel. Dat kan ook niet anders als je maatwerk levert en dat doen wij in elk inbouwtraject al direct vanaf stap één: de keus voor de juiste nieuwe Volkswagen bus.. Via ons partner-netwerk kunnen wij dat snel, goed en tegen een aantrekkelijke prijs regelen. Dat doen we dus ook vaak, maar als je zelf graag op zoek wilt naar een geschikte Transporter om door ons te laten ombouwen tot camper, dan kan dat vanzelfsprekend ook. Wij kunnen je dan ook adviseren. Veel klanten vragen ons van VANcreators om voor hen een Transporter bus te zoeken om de ombouw tot camper vorm te geven. Hier zitten meerdere voordelen aan, zoals het soepel en snel regelen van alle noodzakelijke en verplichtingen en keuringen.

Keuzes te over

Het ombouwen van je nieuwe Volkswagen bus tot een camper en het  ontwerpen van het interieur van jouw ideale buscamper gebeurt in nauw overleg met jou. Airconditioning, of een standkachel of allebei? Een wc, douche of wastafel? Eigen stroomvoorziening via zonnepanelen, een ingebouwde tv of geluidsinstallatie. Ook hoe je je bedbank wilt, kun je helemaal zelf kiezen. We maken alles voor jou op maat.

Werkwijze

Bij VANcreators.nl werken we als volgt. Je levert een eigen Volkswagen bus Transporter T5 of T6 aan voor ombouw tot camper of je geeft ons de opdracht een Volkswagen Transporter te kopen om deze om te bouwen. Om via de volkswagen camper configurator een voorbeeldcalculatie te kunnen maken kun je kiezen uit onderstaande bus-mogelijkheden met een indicatieve, maar realistische aankoopwaarde. Wanneer je daarna alle ombouw opties aanklikt tellen we alles netjes bij elkaar op en krijg je een realistisch inzicht in de totale investering.

Volkswagen camper nieuw

Een nieuwe Volkswagen camper is supergeschikt om om te bouwen en zorgeloos mee op vakantie te gaan. Of een weekendje mee weg te gaan. Of gewoon een nachtje. Dat is het gemak die deze camper biedt. Tijdens de ombouw heb je een zee aan mogelijkheden om de bus door ons geheel uniek te laten maken. Zo kun je de buitenkant van je nieuwe Volkswagen camper in two-tone spuitwerk laten uitvoeren. Dit geeft een sportieve en fraaie uitstraling die het eerste stukje luxe van deze buscamper toont. Benieuwd naar alle andere mogelijkheden en hoe wij te werk gaan? Stel dan hier gelijk je VW busje camper samen.

Contact

Neem gerust contact met ons op met ons als je plannen en wensen hebt om je nieuwe Volkswagen camper bus te laten ombouwen tot je vakantievriend. Heb je vragen, opmerkingen of wil je rechtstreeks een offerte aanvragen? Klik dan op deze link. Volg je ons al op Facebook en Instagram?