WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 31 Juli
Ervaar onze campers op afspraak! >>

Kosten ombouwen VW Transporter naar camper

Kosten ombouwen VW Transporter naar camper

Wil  je weten wat de kosten zijn van het ombouwen van een VW Transporter naar een camper? Eentje die helemaal naadloos aansluit op jouw wensen? Van Creators realiseert voor jou je droomcamper. Geen enkele indeling is tot nu toe van standaard te betichten geweest. Daarom vinden we het fantastisch om eerst naar jouw wensen te kijken en hier vervolgens een origineel ontwerp voor te maken.

Kosten ombouwen VW Transporter naar camper: Samen kijken wij eerst naar welke bus geschikt is en welke indeling goed aansluit bij jouw wensen en behoeften. Bij van Creators staan we voor een duurzame inbouw, waarbij we ook rekening houden met het ruimtelijke ontwerp.

Aantrekkelijke investering

Als je weet wat de kosten zijn van het ombouwen van een VW Transporter naar een camper, dan krijg je in de smiezen dat je veel voordeliger uit bent dan wanneer je een nieuwe buscamper koopt. Die kost ongeveer € 75.000. Terwijl het comfort vergelijkbaar is en je bij Van Creators naar schatting in totaal ongeveer tussen de € 20.000 en € 35.000 investeert in een volledig inbouwproject. Afhankelijk van hoe luxe je het wilt hebben is dat een lucratieve investering. Je hebt dan een redelijk jong tweedehands busje met slechts weinig kilometers op de teller.

Droomcamper

Heb je nog geen eigen buscamper en kun je na lang zoeken nog steeds niet de juiste vinden die aan al jouw wensen voldoet? Laat Van Creators dan jouw droomcamper bouwen. Het is de kosten van het ombouwen van een VW Transporter naar camper meer dan waard. Wij bouwen het liefst busjes om die wat pk’tjes vermogen hebben, zodat je ook met passagiers en bagage nog comfortabel door de bergen kunt sturen.

De juiste bus vinden

Bij VANcreators.nl zijn we behoorlijk flexibel. Dat kan ook niet anders als je maatwerk levert. Dat doen wij in elk inbouwtraject al direct vanaf stap één: de keus voor het juiste busje. Via ons partner-netwerk kunnen wij dat snel,  goed en tegen een aantrekkelijke prijs regelen. Dat doen we dus ook vaak, maar als je zelf graag op zoek wilt naar een geschikt busje om door ons te laten ombouwen, dan kan dat vanzelfsprekend ook. Wij kunnen je dan ook adviseren bij het ombouwen van een VW Transporter naar camper. Veel klanten vragen ons van Van Creators om voor hen een Volkswagen bus te zoeken om om te bouwen tot camper. Hier zitten meerdere voordelen aan, zoals het soepel en snel regelen van alle noodzakelijke en verplichtingen en keuringen.

Keuzes te over

De kosten van het ombouwen van je VW Transporter naar camper stemmen we helemaal op jouw wensen af. Dat geldt ook voor ‘t ontwerpen van het interieur van jouw ideale buscamper. Airconditioning, of een standkachel of allebei? Een wc, douche of wastafel? Eigen stroomvoorziening via zonnepanelen, een ingebouwde tv of geluidsinstallatie. Ook hoe je je bedbank wilt, kun je helemaal zelf kiezen. We maken alles voor jou op maat.

Lage afschrijving

De door ons tot camper omgebouwde Volkswagenbus gaat nog jarenlang mee en heeft dus een lage afschrijving.  Bovendien: het busje is dan wel tweedehands, maar het interieur is gloednieuw, van een uitstekende kwaliteit en volledig volgens jouw wensen op maat gemaakt. Dat ‘rechtvaardigt’ de kosten van het ombouwen van je VW Transporter naar camper. Maar het allerfijnst is het natuurlijk dat als je zin hebt om er lekker even tussenuit te gaan, je gewoon wat kampeerspullen in je camper legt en meteen weg kunt. Waarheen je maar wilt. Die vrijheid heb je.

Werkwijze

Bij VANcreators.nl werken we als volgt. Je levert een eigen Volkswagen bus Transporter T5 of T6 aan voor ombouw tot camper of je geeft ons de opdracht een Volkswagen Transporter te kopen. Met als doel om deze om te bouwen. Om een reëel inzicht in de kosten van het ombouwen van een VW Transporter naar camper te krijgen gebruik je onze configurator om voorbeeldcalculatie te maken. Zo kun je kiezen uit onderstaande bus-mogelijkheden met een indicatieve, maar realistische aankoopwaarde. Wanneer je daarna alle ombouw opties aanklikt tellen we alles netjes bij elkaar op en krijg je een realistisch inzicht in de totale investering. Dan weet je vrij accuraat wat de kosten zijn van het ombouwen van een VW Transporter naar camper.

Contact

Neem gerust contact op met ons via 06-11396083 als je wilt weten wat de kosten van het ombouwen van een VW Transporter naar camper zijn. Heb je vragen, opmerkingen of wil je rechtstreeks een offerte aanvragen? Klik dan op deze link.

Wil je ons volgen op sociale media? Klik hier voor onze Facebook pagina.