WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 1 Juni
Ervaar onze campers op afspraak!

Tweedehands VW camper

Tweedehands VW camper

Heb je een tweedehands VW camper of zoek je deze? Bij VANcreators.nl bouwen we standaard T5 en T6 Volkswagen bussen om tot camper. Ga je voor een T5 of T6 camperombouw die helemaal naadloos aansluit op jouw wensen? VANcreators.nl realiseert voor jou die droomcamper.

Geen enkele van onze camperindelingen is tot nu toe van standaard te betichten geweest. Daarom vinden we het fantastisch om naar jouw wensen te kijken en op basis hiervan vervolgens een origineel ontwerp voor jouw T5 camper ombouw of T6 camper ombouw te maken. Samen kijken wij eerst of je tweedehands VW camper geschikt is en welke indeling goed aansluit bij jouw wensen en behoeften. Bij VANcreators.nl staan we voor een duurzame inbouw, waarbij we ook rekening houden met het ruimtelijke ontwerp.

Zelf camper samenstellen >>

Vrijheid van reizen met een tweedehands VW camper

Met een tweedehands VW camper rondtrekken is een geweldige manier om de vrijheid van reizen en kamperen te ervaren zonder de hoge kosten van een nieuwe camper. Volkswagen campers zijn populaire keuzes vanwege hun iconische stijl, betrouwbaarheid en het compacte formaat.

Droomcamper T5 T6 camper ombouw

Heb je nog geen eigen buscamper en kun je na lang zoeken nog steeds niet de juiste vinden die aan al jouw wensen voldoet? Laat VANcreators.nl dan jouw T5 of T6 camper ombouw voor je tweedehands VW camper realiseren. Wij bouwen het liefst busjes om die wat pk’tjes vermogen onder de klep hebben. Zodat je ook met passagiers en bagage nog comfortabel door de bergen kunt sturen.

De juiste bus vinden

Bij VANcreators.nl zijn we behoorlijk flexibel. Dat kan ook niet anders als je maatwerk levert en dat doen wij in elk inbouwtraject al direct vanaf stap één: de keus voor de juiste tweedehands VW camper. Via ons partner-netwerk kunnen wij dat snel,  goed en tegen een aantrekkelijke prijs regelen. Dat doen we dus ook vaak, maar als je zelf graag op zoek wilt naar een geschikt busje om door ons te laten ombouwen? Dan kan dat vanzelfsprekend ook. Wij kunnen je dan ook adviseren over je T5 of T6 camper ombouw voor je tweedehands VW camper. Veel klanten vragen ons van VANcreators.nl om voor hen een Volkswagen bus te zoeken om om te bouwen tot camper. Hier zitten meerdere voordelen aan, zoals het soepel en snel regelen van alle noodzakelijke en verplichtingen en keuringen.

Keuzes te over voor je tweedehands VW camper

De T5 of T6 camper ombouw en ‘t ontwerpen van het interieur van jouw ideale tweedehands VW camper gebeurt in nauw overleg met jou. Airconditioning, een standkachel of allebei? Een wc, douche of wastafel? Eigen stroomvoorziening via zonnepanelen, een ingebouwde tv of geluidsinstallatie. Ook hoe je je bedbank wilt, kun je helemaal zelf kiezen. We maken de T5 of T6 camper ombouw voor je camper voor jou op maat.

Aantrekkelijke investering

Als je je tweedehands VW busje door ons tot een camper laat ombouwen, ben je veel voordeliger uit dan wanneer je een nieuwe buscamper koopt. Die kost ongeveer € 75.000. Terwijl het comfort vergelijkbaar is met een tweedehands VW camper en je bij VANcreators.nl naar schatting in totaal ongeveer tussen de € 20.000 en € 35.000 investeert in een volledige T5 of T6 camper ombouw. Afhankelijk van hoe luxe je het wilt hebben is dat een lucratieve investering. Je hebt dan een redelijk jong tweedehands busje met slechts weinig kilometers op de teller.

Lage afschrijving camper

De door ons omgebouwde tweedehands camper gaat nog jarenlang mee en heeft dus een lage afschrijving. Bovendien: het busje is dan wel tweedehands, maar het interieur is gloednieuw, van een uitstekende kwaliteit en volledig volgens jouw wensen op maat gemaakt. Maar het allerfijnst is het natuurlijk dat als je zin hebt om er lekker even tussenuit te gaan, je gewoon wat kampeerspullen in je camper legt en meteen weg kunt. Waarheen je maar wilt. Die vrijheid heb je.

Werkwijze

Bij VANcreators.nl werken we als volgt. Je levert een eigen Volkswagen bus Transporter T5 of T6 aan voor ombouw tot camper. Of je geeft ons de opdracht een tweedehands VW camper te kopen. Met als doel om deze om te bouwen. Om via de configurator een voorbeeldcalculatie te kunnen maken kun je kiezen uit busmogelijkheden hieronder met een indicatieve, maar realistische aankoopwaarde. Wanneer je daarna alle ombouwopties aanklikt, tellen we alles netjes bij elkaar op en krijg je een realistisch inzicht in de totale investering.

Contact

Neem gerust contact op via 06-11396083 met ons als je plannen en wensen hebt voor een tweedehands VW camper ombouw. Heb je vragen, opmerkingen of wil je een keertje langskomen om alle bussen te bekijken? Neem dan contact met ons op! Volg je ons al op Facebook?

Ja, ik wil zelf mijn camper samenstellen