WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 31 Juli
Ervaar onze campers op afspraak! >>

VW Camperbus

VW Camperbus

De Volkswagen bus, van zichzelf natuurlijk al een mooie bus om mee te rijden. Misschien zelfs zo mooi dat je er over nadenkt om er volledig en in stijl ook mee te kunnen overnachten. Na de make-over van VANcreators.nl is de bus klaar voor zijn nieuwe bestaan: het camperleven. En niet zo’n klein beetje ook. Dankzij de talloze opties, modificaties, apparatuur en allerhande snufjes is deze VW Camperbus uitermate geschikt om op een unieke manier het avontuur aan te gaan.

Samen kamperen

Dit avontuur begin je natuurlijk niet alleen. Daarom bouwt VANcreators.nl  de VW camperbus zo om dat er slaapplekken zijn voor meerdere personen. Het slaap/hefdak wordt gemonteerd, de camper wordt voorzien van electra en de camper wordt geïsoleerd. Ook krijgt de bus onder andere een multirail, luifel, fietsendrager of een standkachel. Al het gemak van een normale caravan, maar dan geheel naar eigen wens en smaak.

Ombouwen camper

Jouw Volkswagen bus wordt door ons volledig omgebouwd tot een VW Camperbus. Mocht je nog geen voertuig hebben dan kunnen we ook op zoek gaan naar de Volkswagen bus die aan jouw wensen voldoet. Een voordeel hiervan is het soepel en snel regelen van alle noodzakelijke verplichtingen en keuringen. Via ons partner-netwerk kunnen wij dit heel snel en tegen een aantrekkelijke prijs regelen.

Werkwijze

Na een bezoek aan onze showroom in Veenendaal, waar je overigens écht geweest moet zijn, heb je inspiratie opgedaan en heb je misschien al wat keuzes kunnen maken. We houden persoonlijk (telefonisch) contact en bespreken al je wensen. Welke kleur wil je dat de bus heeft en hoe wil je het interieur vormgeven? Het leuke is dat je je eigen stijl kunt aangeven bij onze designer. Zij gaat enthousiast te werk om jouw creativiteit in de VW Camperbus te verwerken. Daarnaast zijn er een aantal specifieke opties die je bij de bus kunt laten inbouwen. Wat dacht je van een audio-installatie inclusief scherm of een rijtje zonnepanelen? Bekijk hier onze volledige werkwijze.

Configurator

In  onze speciaal gemaakte configurator krijg je een inzicht in alle type buscampers en ombouwopties met de indicatieve aankoopwaarde. Hier kun je op een gemakkelijke manier een voorbeeldcalculatie maken van hoe jij je buscamper in gedachten hebt. Zo weet je gelijk waar je uit kunt kiezen en waar je aan toe bent.

Nieuwe, gebruikte bus

De VW Camperbus gaat jarenlang mee en heeft dus een lage afschrijving. Daar komt bij dat het busje, ook al is hij tweedehands, van binnen gloednieuw, en modern is! En natuurlijk volledig volgens jouw wensen op maat gemaakt. Doordat je (dagelijks) contact met ons hebt en de ombouw vaak bent komen bekijken weet je precies hoe jouw bus zicht heeft ontwikkelt van een normale Transporter naar een volwaardige VW Camperbus.

Contact

Neem gerust contact op met ons via 06-11396083 als je plannen en wensen hebt om je bus te laten ombouwen tot VW Camperbus. Heb je vragen, opmerkingen of wil je rechtstreeks een offerte aanvragen? Klik dan op deze link.

Op zoek naar inspiratie? Onze showroom is open op afspraak en via onze social media kanalen Instagram of Facebook.

Ja, ik wil zelf mijn camper samenstellen