WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 30 April
Ervaar onze campers!

Omgebouwde VW busjes

Omgebouwde VW busjes

Omgebouwde VW busjes zijn een steeds meer verschijnend fenomeen in vakantieoorden. Wil jij ook met een omgebouwde VW bus op vakantie? Ga je voor een camper die helemaal naadloos aansluit op jouw wensen? VANcreators.nl realiseert voor jou je droomcamper. Geen enkele indeling is tot nu toe van standaard te betichten geweest. Daarom vinden we het fantastisch om naar jouw wensen te kijken hier vervolgens een origineel ontwerp voor te maken. Samen kijken wij eerst naar welke VW bus geschikt is en welke indeling goed aansluit bij jouw wensen en behoeften. Bij VANcreators.nl staan we voor een duurzame inbouw, waarbij we ook rekening houden met het ruimtelijke ontwerp van jouw omgebouwde VW bus.

Klik hier om je droomcamper samen te stellen >>

Droomcamper

Heb je nog geen eigen buscamper in de vorm van een omgebouwde VW bus? En kun je na lang zoeken nog steeds niet de juiste vinden die aan al jouw wensen voldoet? Laat VANcreators.nl dan jouw droomcamper bouwen. Omgebouwde VW busjes kun je ook bij ons bekijken, wij hebben altijd voldoende inspiratie te bieden in Veenendaal.

Klik hier om je afspraak te plannen >>

De juiste bus vinden

Bij VANcreators.nl zijn we behoorlijk flexibel. Dat kan ook niet anders als je maatwerk levert en dat doen wij in elk inbouwtraject al direct vanaf stap één: de keus voor het juiste VW busje. Via ons partner-netwerk kunnen wij dat snel, goed en tegen een aantrekkelijke prijs regelen. Dat doen we dus ook vaak, maar als je zelf graag op zoek wilt naar een geschikt busje om door ons te laten ombouwen, dan kan dat vanzelfsprekend ook. Wij kunnen je dan ook adviseren om omgebouwde VW busjes te realiseren. Veel klanten vragen ons van VANCreators.nl om voor hen een VW bus te zoeken om om te bouwen tot camper. Hier zitten meerdere voordelen aan, zoals het soepel en snel regelen van alle noodzakelijke en verplichtingen en keuringen.

Keuzes te over

Het ombouwen van je VW bus tot een camper en ‘t ontwerpen van het interieur van jouw ideale buscamper gebeurt in nauw overleg met jou. Airconditioning, of een standkachel of allebei in je omgebouwde VW bus? Een wc, douche of wastafel? Eigen stroomvoorziening via zonnepanelen, een ingebouwde tv of geluidsinstallatie. Ook hoe je je bedbank wilt, kun je helemaal zelf kiezen. We maken alles voor jou op maat. Stel nu je camper samen.

Aantrekkelijke investering

Als je je VW bus door ons tot een camper laat ombouwen, ben je veel voordeliger uit dan wanneer je een nieuwe buscamper koopt. Die kost ongeveer € 75.000. Terwijl het comfort vergelijkbaar is en je bij VANcreators.nl naar schatting veel lager investeert in een volledig inbouwproject. Afhankelijk van hoe luxe je het wilt hebben is dat een lucratieve investering. Je hebt dan een redelijk jong tweedehands voertuig als omgebouwde VW bus met slechts weinig kilometers op de teller.

Lage afschrijving

De door ons tot camper omgebouwde VW bus gaat nog jarenlang mee en heeft dus een lage afschrijving. Bovendien: het busje is dan wel tweedehands, maar het interieur is gloednieuw, van een uitstekende kwaliteit en volledig volgens jouw wensen op maat gemaakt. Maar het allerfijnst is het natuurlijk dat als je zin hebt om er lekker even tussenuit te gaan, je gewoon wat kampeerspullen in je camper legt en meteen weg kunt. Waarheen je maar wilt. Die vrijheid heb je. Bekijk ons portfolio.

Werkwijze

Bij VANcreators.nl werken we als volgt. Je levert een eigen Volkswagen bus Transporter T5 of T6 aan om die door ons te laten ombouwen. Of je geeft ons de opdracht een Volkswagen Transporter te kopen. Met als doel om deze om te bouwen. Om via de configurator een voorbeeldcalculatie te kunnen maken kun je kiezen uit onderstaande bus-mogelijkheden met een indicatieve, maar realistische aankoopwaarde. Wanneer je daarna alle ombouw opties aanklikt tellen we alles netjes bij elkaar op en krijg je een realistisch inzicht in de totale investering. Bekijk onze volledige werkwijze hier.

Contact

Neem gerust contact  met ons op als je plannen en wensen hebt om binnenkort de trotse eigenaar te zijn van een omgebouwde VW bus. Of als je vragen of opmerkingen hebt. Volg ons op Facebook en Instagram.