WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 30 April
Ervaar onze campers!

Ombouwset VW camper

Ombouwset VW camper

Is een VW bus ombouwen tot camper moeilijk? Voor de meesten onder ons wel. VANcreators.nl helpt je hier graag mee. Gezamenlijk stellen we de ombouwset voor je VW camper samen en die gaan we voor je inbouwen, zodat een degelijke en betrouwbare kampeerbus het resultaat vormt. Je kunt zelf gaan breken, hakken en zagen, maar je kunt ook gewoon zeker willen weten dat je in één keer goed zit. De ombouwset VW camper is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een luxe afwerking. Deze leveren we je met een duidelijke bouwtekening, inclusief alle scharnieren, afwerkprofielen, schroeven en verbindingsdelen.

Bouwpakketten

Onze bouwpakketten als ombouwset voor je VW camper zijn voor VW T5 en T6 bussen die omgebouwd kunnen worden tot camper beschikbaar. Welk type VW bus komt nog meer in aanmerking voor ombouw naar een camper? In principe kan elke VW Transporter hiervoor gebruikt worden. Het belangrijkste is dat de inrichting voldoet aan de inrichtingseisen voor een kampeerauto, zoals dit gesteld is in de regeling voertuigen.

Ombouwset VW camper

Om het jou makkelijk te maken heb je de keuze uit kant en klare ombouwpakketten als ombouwset VW camper. Eerst kies je het type Volkwagenbus (T5 of T6) en vervolgens kies je het ombouw-pakket. Heb je zelf al een bus? Geen probleem. Wij bouwen jouw eigen Volkwagenbus om naar een camper. Deze wordt ook aan alle kwaliteitseisen beproefd. Op onze website vind je voorbeelden van opgeleverde campers en een unieke configurator. Niet zie je hier de samenstelling van de omgebouwde Volkswagen camper, maar gelijk een eerlijke prijsindicatie. Nieuwsgierig geworden? Ga dan direct naar de configurator en maak kennis met alle mogelijkheden.  
  • Pakket Brons bevat: een slaap/hefdak, draaibare stoelen, handrem verlaging, exclusieve kastenwand, opberglade slaap/zitbank, koelkast inclusief vriesvak 42 liter, gasfornuis 2-pits, waterfontein incl. kraan, gasfles inclusief voorzieningen, schoon- vuilwatertanks 2x 14 liter, slaap/zitbank, elektra pakket gordijnen, volledige Isolatie, volledige stoffering, vinyl vloer, geblindeerde ramencoating, dimverlichting, ledverlichting, buitenstroom aansluiting, extra accupakket, stopcontacten, USB-poorten, klaptafel en een RDW-keuring.
  • Pakket Zilver bevat: alle opties van Brons en de volgende extra’s: meescharnierend bed incl. matras, schoon- vuilwatertanks 2x 14L., slaap/zitbank incl. 2x gordel en hoofdsteunen, electra pakket, audio-installatie incl. scherm, achteruitrijdcamera, USB-poorten, klaptafel inclusief artwork, luxe voorstoel, multirail, Flamma of Thule luifel, Fiamma fietsendrager tbv 2x fiets, lichtmetalen velgen, instapbakken VW en Two-Tone spuitwerk
  • Pakket Goud bevat: alle opties van Zilver en de volgende extra’s: slaap/zitbank incl. 3x gordel en hoofdsteunen, bijrijdersbank 2-zits, draaibare bijrijdersbank 2-zits en een Fiamma fietsendrager voor 4x fiets.
Meer informatie over de opties en wil je deze specifiek bekijken? Dat kan hier.

Laat je inspireren in Veenendaal

Wij zijn volledig transparant in onze werkwijze en je bent altijd welkom in onze werkplaats in Veenendaal om je te oriënteren op een ombouwset VW camper. Onze ‘creators’ nemen je mee in de wereld van de Volkswagen camperbus en aan de hand van tal van voorbeelden van reeds omgebouwde Volkswagenbusjes inspireren zij jouw keuzes. Wij realiseren ons dat je een camperbus vaak koopt voor het leven. Deze moet dan ook perfect zijn.

Contact

Neem gerust contact op met ons via 06-11396083 als je plannen en wensen hebt om je bus te laten ombouwen tot VW Camperbus. Heb je vragen, opmerkingen of wil je rechtstreeks een offerte aanvragen? Klik dan op deze link. Op zoek naar inspiratie? Onze showroom is open op afspraak en via onze socialmedia kanalen Instagram of Facebook.

Ik wil een buscamper samenstellen!