WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen
Kom gezellig langs!

VW Transporter ombouwen tot camper

VW Transporter ombouwen tot camper

Wil jij een VW Transporter ombouwen tot camper die helemaal naadloos aansluit op jouw wensen? Of deze laten ombouwen? Van Creators realiseert voor jou je droomcamper. Geen enkele indeling is tot nu toe van standaard te betichten geweest. Daarom vinden we het fantastisch om naar jouw wensen te kijken en hier vervolgens een origineel ontwerp voor te maken. Samen kijken wij eerst naar welke bus geschikt is en welke indeling goed aansluit bij jouw wensen en behoeften. Bij VANcreators.nl staan we voor een duurzame inbouw, waarbij we ook rekening houden met het ruimtelijke ontwerp.

Droomcamper
Heb je nog geen eigen buscamper en kun je na lang zoeken nog steeds niet de juiste vinden die aan al jouw wensen voldoet? Laat Vancreators.nl dan jouw droomcamper bouwen. Wij bouwen het liefst VW Transporters om tot camper die wat pk’tjes vermogen hebben, zodat je ook met passagiers en bagage nog comfortabel door de bergen kunt sturen.  
De juiste bus vinden
Bij Van creators zijn we behoorlijk flexibel. Dat kan ook niet anders als je maatwerk levert en dat doen wij in elk inbouwtraject al direct vanaf stap één: de keus voor het juiste busje. Via ons partner-netwerk kunnen wij dat snel, goed en tegen een aantrekkelijke prijs regelen. Dat doen we dus ook vaak, maar als je zelf graag op zoek wilt naar een geschikte VW Transporter om door ons te laten ombouwen tot camper, dan kan dat vanzelfsprekend ook. Wij kunnen je dan ook adviseren. Veel klanten vragen ons van Vancreators.nl om voor hen een VW Transporter bus te zoeken om deze om te bouwen tot camper. Hier zitten meerdere voordelen aan, zoals het soepel en snel regelen van alle noodzakelijke en verplichtingen en keuringen.  
Keuzes te over
Het VW Transporter ombouwen tot camper en ‘t ontwerpen van het interieur van jouw ideale buscamper gebeurt in nauw overleg met jou. Airconditioning, of een standkachel of allebei? Een wc, douche of wastafel? Eigen stroomvoorziening via zonnepanelen, een ingebouwde tv of geluidsinstallatie. Ook hoe je je bedbank wilt, kun je helemaal zelf kiezen. We maken alles voor jou op maat.  
Aantrekkelijke investering
Als je je VW Transporter door ons tot een camper laat ombouwen, ben je veel voordeliger uit dan wanneer je een nieuwe buscamper koopt. Die kost ongeveer € 75.000. Terwijl het comfort vergelijkbaar is en je bij Van Creators naar schatting in totaal ongeveer tussen de € 20.000 en € 35.000 investeert in een volledig inbouwproject. Afhankelijk van hoe luxe je het wilt hebben is dat een lucratieve investering. Je hebt dan een redelijk jong tweedehands busje met slechts weinig kilometers op de teller.  
Lage afschrijving
Door ons een VW Transporter laten ombouwen tot camper is een duurzame en financieel slimme keuze. Hij gaat nog jarenlang mee en heeft dus een lage afschrijving. Bovendien: het busje is dan wel tweedehands, maar het interieur is gloednieuw, van een uitstekende kwaliteit en volledig volgens jouw wensen op maat gemaakt. Maar het allerfijnst is het natuurlijk dat als je zin hebt om er lekker even tussenuit te gaan, je gewoon wat kampeerspullen in je camper legt en meteen weg kunt. Waarheen je maar wilt. Die vrijheid heb je.
Werkwijze
Bij VANcreators.nl werken we als volgt. Je levert een eigen VW Transporter T5 of T6 aan om deze om te laten bouwen tot camper. Of je geeft ons de opdracht een Volkswagen Transporter te kopen. Met als doel om deze om te bouwen. Om via de configurator een voorbeeldcalculatie te kunnen maken kun je kiezen uit onderstaande bus-mogelijkheden met een indicatieve, maar realistische aankoopwaarde. Wanneer je daarna alle ombouw opties aanklikt tellen we alles netjes bij elkaar op. Vervolgens krijg je een realistisch inzicht in de totale investering.
Contact
Neem gerust contact met ons op via 06-11396083 als je plannen en wensen hebt om je VW Transporter om te laten ombouwen tot camper. Heb je vragen, opmerkingen of wil je rechtstreeks een offerte aanvragen? Klik dan op deze link.