WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 31 Juli
Ervaar onze campers op afspraak! >>

Multivan ombouwen naar camper

Multivan ombouwen naar camper

Ga je voor een camper die helemaal naadloos aansluit op jouw wensen? Van Creators realiseert voor jou je droomcamper. We zijn met name bedreven in het multivan ombouwen naar camper. Geen enkele indeling is tot nu toe van standaard te betichten geweest. Daarom vinden we het fantastisch om naar jouw wensen te kijken hier vervolgens een origineel ontwerp voor te maken.

Samen kijken wij eerst naar welke multivan geschikt is en welke indeling goed aansluit bij jouw wensen en behoeften. Bij VANcreators staan we voor een duurzame inbouw, waarbij we ook rekening houden met het ruimtelijke ontwerp. Een multivan ombouwen naar camper is een kolfje naar onze hand.

Droomcamper

Heb je nog geen eigen buscamper en kun je na lang zoeken nog steeds niet de juiste vinden die aan al jouw wensen voldoet? Laat VANcreators dan jouw droomcamper bouwen. Wij hebben veel ervaring met een multivan ombouwen naar camper. Fijn is dat die modellen wat pk’tjes vermogen hebben. Dit zorgt ervoor dat je ook met passagiers en bagage nog comfortabel door de bergen kunt sturen.

De juiste bus vinden

Bij VANcreators zijn we behoorlijk flexibel. Dat kan ook niet anders als je maatwerk levert en dat doen wij in elk inbouwtraject al direct vanaf stap één: de keus voor het juiste busje. Via ons partner-netwerk kunnen wij dat snel,  goed en tegen een aantrekkelijke prijs regelen. Dat doen we dus ook vaak, maar als je zelf graag op zoek wilt naar een geschikt busje om door ons te laten ombouwen, dan kan dat vanzelfsprekend ook. Wij kunnen je dan ook op dit gebied adviseren tijdens het proces van een multivan ombouwen naar camper. Veel klanten vragen ons van VANcreators om voor hen een multivan te zoeken om deze om te bouwen tot camper. Hier zitten meerdere voordelen aan, zoals het soepel en snel regelen van alle noodzakelijke en verplichtingen en keuringen.

Keuzes te over bij het multivan ombouwen naar camper

Een multivan ombouwen naar camper en ‘t ontwerpen van het interieur daarvoor gebeurt in nauw overleg met jou. Airconditioning, of een standkachel of allebei? Een wc, douche of wastafel? Eigen stroomvoorziening via zonnepanelen, een ingebouwde tv of geluidsinstallatie. Ook hoe je je bedbank wilt, kun je helemaal zelf kiezen. We maken alles voor jou op maat.

VW T6 ombouwen naar camper is een aantrekkelijke investering

Lage afschrijving

Als een omgebouwde multivan camper een grote wens is van je, dan hebben we een extra geruststelling voor je. Je bus gaat nog jarenlang mee en heeft dus een lage afschrijving. Bovendien is het busje dan wel tweedehands, maar het interieur is gloednieuw, van een uitstekende kwaliteit en volledig volgens jouw wensen op maat gemaakt. Maar het allerfijnst is het natuurlijk dat als je zin hebt om er lekker even tussenuit te gaan, je gewoon wat kampeerspullen in je camper legt en meteen weg kunt. Waarheen je maar wilt. Die vrijheid heb je.

Werkwijze multivan ombouwen naar camper

Bij VANcreators.nl werken we als volgt. Je levert een eigen multivan aan voor de ombouw naar een camper. Of je geeft ons de opdracht een multivan te kopen. Met als doel om deze om te bouwen. Om via de configurator een voorbeeldcalculatie te kunnen maken kun je kiezen uit onderstaande bus-mogelijkheden met een indicatieve, maar realistische aankoopwaarde. Wanneer je daarna alle ombouwopties aanklikt, tellen we alles netjes bij elkaar op en krijg je een realistisch beeld van de totale investering.

Contact

Neem gerust contact op via 06-11396083 met ons als je plannen en wensen hebt om je multivan ombouwen naar camper door ons te laten realiseren. Heb je vragen, opmerkingen of wil je rechtstreeks een offerte aanvragen? Onze showroom is open op afspraak en u kunt via deze link contact met ons opnemen. Volgt u ons al op de social media kanalen Instagram of Facebook?

Ja, ik wil zelf mijn camper samenstellen