WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 30 April
Ervaar onze campers!

Camperbus kopen

Camperbus kopen

Jij wilt een camperbus kopen. Daarom is het zinnig en nuttig dat je VANcreators.nl hebt gevonden. Deze beroemde buscamper kennen we allemaal van vroeger en alle camperliefhebbers zijn er verliefd op. De basis van deze camper is de VW Transporter T5 of T6. Een VW camperbus kopen is een spannende ontdekkingstocht. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van Volkswagen campers. Daarom durven we te stellen dat je bij VANcreators.nl geheid slaagt. Als basis voor jouw camperbus gebruiken wij T6 bussen die tussen de 20.000 en 100.000 kilometer op de teller hebben en hooguit vier jaar oud zijn.  

Opties VW camperbus kopen

Natuurlijk kies je ervoor om een VW camperbus te kopen die helemaal naadloos aansluit op jouw wensen. VANcreators.nl realiseert voor jou je droomcamper. Geen enkele van onze camperindelingen is tot nu toe van standaard te betichten geweest. Daarom vinden we het fantastisch om naar jouw wensen te kijken en op basis hiervan vervolgens een origineel ontwerp voor jouw T6 camper ombouw te maken. Opties te over. Samen kijken wij eerst naar welke bus geschikt is (een T6 is geweldig voor dit doel) en welke indeling goed aansluit bij jouw wensen en behoeften. Bij VANcreators.nl staan we voor een duurzame inbouw, waarbij we ook rekening houden met het ruimtelijke ontwerp.  

Droomcamper

Leidt een camperbus kopen tot frustratie? En kun je na lang zoeken nog steeds niet de juiste vinden die aan al jouw wensen voldoet? Laat VANcreators.nl dan jouw T6 camperombouw realiseren. Wij bouwen het liefst busjes om die wat pk’tjes vermogen onder de klep hebben. Zodat je ook met passagiers en bagage nog comfortabel door de bergen kunt sturen.  

De juiste VW camperbus kopen

Bij VANcreators.nl zijn we behoorlijk flexibel. Dat kan ook niet anders als je maatwerk levert en dat doen wij in elk inbouwtraject al direct vanaf stap één: de keuze om de juiste VW camperbus te kopen. Via ons partner-netwerk kunnen wij dat snel,  goed en tegen een aantrekkelijke prijs regelen. Dat doen we dus ook vaak, maar als je zelf graag op zoek wilt naar een geschikt busje om door ons te laten ombouwen, dan kan dat vanzelfsprekend ook. Wij kunnen je dan ook adviseren over je T6 camper ombouw. Veel klanten vragen ons van VANcreators.nl om voor hen een Volkswagen bus te zoeken om deze om te bouwen tot camper. Hier zitten meerdere voordelen aan, zoals het soepel en snel regelen van alle noodzakelijke en verplichtingen en keuringen.  

Keuzes te over

De T6 camper ombouw en ‘t ontwerpen van het interieur van jouw ideale buscamper gebeurt in nauw overleg met jou na de aanschaf van je camperbus. Airconditioning, een standkachel of allebei? Een wc, douche of wastafel? Eigen stroomvoorziening via zonnepanelen, een ingebouwde tv of geluidsinstallatie? Ook hoe je je bedbank wilt, kun je helemaal zelf kiezen. We maken de T6 camper ombouw voor jou op maat.  

Aantrekkelijke investering

Een tweedehands VW camperbus kopen en deze door ons laten aanpassen, scheelt je tienduizenden euro’s ten opzichte van het kopen van een nieuwe buscamper. Die kost ongeveer € 76.000,-. Terwijl het comfort vergelijkbaar is en je bij VANcreators.nl naar schatting veel minder investeert in een volledige T6 camperombouw. Een aanpassing op een bestaande camper realiseren we aanzienlijk goedkoper. Afhankelijk van hoe luxe je het wilt hebben is dat een lucratieve investering. Je hebt dan een redelijk jong tweedehands busje met slechts weinig kilometers op de teller. Een busje dat nog heel lang zijn hoge inruilwaarde houdt.  

Lage afschrijving

De door ons tot camper omgebouwde Volkswagenbus gaat nog jarenlang mee en heeft dus een lage afschrijving. Bovendien: het busje is dan wel tweedehands, maar het interieur is gloednieuw, van een uitstekende kwaliteit en volledig volgens jouw wensen op maat gemaakt. Maar het allerfijnst is het natuurlijk dat als je zin hebt om er lekker even tussenuit te gaan, je gewoon wat kampeerspullen in je camper legt en meteen weg kunt. Waarheen je maar wilt. Die vrijheid heb je. Die gun je jezelf met een VW camperbus kopen.  

Werkwijze bij een VW camperbus kopen

Bij VANcreators.nl werken we als volgt. Na de aanschaf lever je een eigen Volkswagen bus Transporter T5 of T6 aan voor ombouw tot camper of gewenste aanpassingen. Of je geeft ons de opdracht een Volkswagen Transporter te kopen. Met als doel om deze om te bouwen. Om via de configurator een voorbeeldcalculatie te kunnen maken kun je kiezen uit onderstaande bus-mogelijkheden met een indicatieve, maar realistische aankoopwaarde. Wanneer je daarna alle ombouwopties aanklikt, tellen we alles netjes bij elkaar op. Vervolgens krijg je een realistisch inzicht in de totale investering om een camperbus kopen tot een succes te maken.  

Contact

Neem gerust contact met ons op via 06-11396083 als je plannen en wensen hebt om een camperbus te kopen. Heb je vragen, opmerkingen of wil je rechtstreeks een offerte aanvragen? Kom eens langs in onze showroom! Volg ons op Instagram of Facebook.    

Ja, ik wil zelf mijn camper samenstellen