WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 31 Juli
Ervaar onze campers op afspraak! >>

Camper op maat

Camper op maat

Zoek je een camper op maat? Bij VANcreators.nl kun je zelf een camper inrichten tot een camper op maat. Een camperbus bouwen zoals jij het wilt. Bij VANcreators kun je zelf eenvoudig de indeling van de camper bepalen en gemakkelijk het camperinterieur samenstellen.   Droom je ervan om de wereld rond te reizen in de speciaal voor jou op maat ontworpen en gemaakte camper van je dromen? Bij VANcreators.nl zijn de mogelijkheden voor jouw op maat gemaakte camperbus oneindig. Wij luisteren naar je wensen. En denken en kijken graag met je mee om je camper op maat te realiseren. Je kunt eenvoudig je droomcamper samenstellen via onze configurator.  

Camper op maat

Heb je al lang rondgelopen met het idee om een camper op maat aan te schaffen? Bij VANcreators.nl kun je met een gerust hart je camper op maat laten bouwen. Door onze ervaring zijn wij de specialist in het ombouwen van Volkswagen Transporters T5 en T6. Daarom is het zinnig en nuttig dat je VANcreators.nl hebt gevonden. Deze beroemde buscamper kennen we allemaal van vroeger en alle camperliefhebbers zijn er verliefd op. De basis van deze camper is de VW Transporter T5 of T6. Een VW camperbus kopen is een spannende ontdekkingstocht. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van Volkswagen campers. Daarom durven we te stellen dat je bij VANcreators.nl geheid slaagt. Als basis voor jouw camper op maat gebruiken wij T6 bussen die tussen de 20.000 en 100.000 kilometer op de teller hebben en hooguit vier jaar oud zijn.  

Origineel ontwerp

VANcreators.nl is dé camperbouwer waar jij terecht kunt voor een camper op maat die compleet door jou is samengesteld. Wij kunnen een camper bouwen exact zoals jij die voor ogen hebt. Natuurlijk kies je ervoor om een VW camperbus te kopen die helemaal naadloos aansluit op jouw wensen. VANcreators.nl realiseert voor jou je droomcamper. Geen enkele van onze camperindelingen is tot nu toe van standaard te betichten geweest. Daarom vinden we het fantastisch om naar jouw wensen te kijken en op basis hiervan vervolgens een origineel ontwerp voor jouw T6 camper ombouw te maken. Opties te over.  

Unieke camper op maat

Jij stelt de camper samen die jij voor ogen hebt. Hierna kun je ook nog eens het volledige accessoire pakket kiezen. Denk hierbij aan alle kleuren, vloer, stoffering, klinken en grepen, tegeltjes, keukenfronten en noem maar op. Zo krijg je een camper op maat die volledig uniek is en echt bij jou past. Samen kijken wij eerst naar welke bus geschikt is (een T6 is geweldig voor dit doel) en welke indeling goed aansluit bij jouw wensen en behoeften. Bij VANcreators.nl staan we voor een duurzame inbouw, waarbij we ook rekening houden met het ruimtelijke ontwerp.  

Droomcamper

Leidt een camperbus kopen tot frustratie? En kun je na lang zoeken nog steeds niet de juiste vinden die aan al jouw wensen voldoet? Laat VANcreators.nl dan jouw T6 camperombouw realiseren. Wij bouwen het liefst busjes om die wat pk’tjes vermogen onder de klep hebben. Zodat je ook met passagiers en bagage nog comfortabel door de bergen kunt sturen. Bezoek ons portfolio en doe alvast inspiratie op.  

Ben je klaar voor de reis van je leven?

Je bent een echte reisliefhebber en houdt ervan om door de bergen te toeren. Nieuwe plekken ontdekken en daar heerlijk overnachten in je camperbus. Wat wil je nog meer? Maak de reis compleet met de droomcamper die je zelf hebt samengesteld. Een camper ombouwen aan de hand van jouw wensen? Klik op ‘camper samenstellen’ en begin met het configureren van je maatcamper.  

Wij nemen de tijd voor jou

Slechts een bezoek aan onze camperwerkplaats in Veenendaal is al meer dan de moeite waard. Samen met onze creators laten wij je kennis maken met de mogelijkheden van een eigen maatwerk minicamper. Wij weten zeker dat je direct het gevoel krijg van weleer. Stap voor stap leggen wij je uit hoe wij jouw VW T5 of T6 camperbus ombouwen tot een prachtige camper in de stijl van de Volkswagen California camper. Neem contact op en kom eens langs. Volg je ons al op Facebook en Instagram?  

Ja, ik wil zelf mijn camper samenstellen