WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 30 April
Ervaar onze campers!

VW T5 camper interieur

VW T5 camper interieur

Ben je op zoek naar een stijlvol VW T5 camper interieur? Dan ben je bij VANcreators.nl in goede handen. Bij VANcreators.nl werken we als volgt. Je levert een eigen Volkswagen Transporter T5 of T6 aan voor ombouw tot buscamper of je geeft ons de opdracht een Volkswagen Transporter te kopen om deze om te bouwen.

Om via de configurator een voorbeeldcalculatie te maken kun je kiezen uit onderstaande busmogelijkheden met een indicatieve, maar realistische aankoopwaarde. Wanneer je daarna alle T5 camper ombouw opties aanklikt tellen we alles netjes bij elkaar op en krijg je een realistisch inzicht in de totale investering.

Klik hier om uw buscamper samen te stellen >>

Mogelijkheden bij VW T5 camper interieur

Welke mogelijkheden hebben we voor je als het gaat om een VW T5 camperinterieur? We kunnen er rolgordijnen inbouwen voor je. Staat leuk en is superpraktisch. Want: hoe donkerder het is in je bus, hoe beter je slaapt. Een goede camper verwarming is ook echt wel een aanrader en een goede investering. Hiermee verleng je namelijk je potentiële reismaanden dat je er per jaar op uit kunt gaan. Zo haal je meer uit je camper en heb je er vaker plezier van. Want buiten de zomer zijn de maanden april en oktober ook fantastische maanden om te reizen. Bovendien zijn deze maanden zeer voordelig omdat alle campingprijzen dan worden gehalveerd. Je VW T5 camper interieur voorzien van deze opties is dus gewoon een slimme investering.

Driepersoonsslaapbank

Superrelaxed is de slaap-/zitbank voor drie personen. De driepersoons slaapbank in de Volkswagen Buscamper is verplaatsbaar en afneembaar. We stemmen deze af op de afmetingen van je VW T5 camper interieur en bagageruimte. Dit biedt jou een top slaapcomfort door het platte ligvlak zonder vervelende riemgespen. Wat je VW T5 camper interieur heel persoonlijk maakt is de stoffering naar wens van de bestuurders- en bijrijdersstoel. Die kun je naar eigen smaak en inzicht laten aanbrengen tegen een geringe meerprijs. Zoek je naar een oplossing om vliegen, muggen en het zonlicht buiten je caravan of camper te houden? Hiervoor heeft VANcreators.nl een handige oplossing: een hor voor de achterzijde van je camper en een hor voor de schuifdeur. Met hordeuren sluit je als het ware de ingang van je VW T5 camper interieur af voor insecten zonder dat je de deuren dicht hoeft te doen. Wel zo’n fijn en hygiënisch idee.

Pakketten interieuropties

Voor de standaard en vaak toegepaste interieuropties hebben we drie pakketten: brons, zilver en goud. Pakket brons voor je VW T5 camper interieur bestaat uit de noodzakelijke ‘basis’-dingen, zoals: een slaap- / hefdak, een exclusieve kastenwand, waterfontein incl. kraan, gasfles inclusief voorzieningen, schoon- vuilwatertanks 2 x 14 liter en een elektrapakket. Pakket zilver kent uitbreidingen als: audio-installatie incl. scherm, achteruitrijdcamera, USB-poorten, een klaptafel inclusief artwork en stoelen voorzien van stoelhoezen. Wie voor goud gaat, vindt daar nog een draaibare bijrijdersbank 2-zits en een Fiamma fietsendrager ten behoeve van vier fietsen bij.

Unieke camper op maat

Jij stelt dus de camper samen die jij voor ogen hebt. Hierna kun je ook nog eens het volledige accessoirepakket kiezen. Denk hierbij aan alle kleuren, vloer, stoffering, klinken en grepen, tegeltjes, keukenfronten en noem maar op. Zo krijg je een VW T5 camperinterieur op maat dat volledig uniek is en echt helemaal bij jou past. Samen kijken wij eerst naar welke bus geschikt is (een T5 is geweldig voor dit doel) en welke indeling goed aansluit bij jouw wensen en behoeften. Bij VANcreators.nl staan we voor een duurzame inbouw, waarbij we ook rekening houden met het ruimtelijke ontwerp.

Wij nemen de tijd voor jou

Alleen al een bezoek aan onze camperwerkplaats in Veenendaal is meer dan de moeite waard. Samen met onze creators laten wij je kennis maken met de mogelijkheden van een eigen maatwerk minicamper. Wij weten zeker dat je direct het gevoel krijg van weleer. Stap voor stap leggen wij je uit hoe wij jouw VW T5 of camperbus ombouwen tot een prachtige camper in de stijl van de Volkswagen California camper. Neem contact met ons op en kom eens langs. Volg je ons al op Facebook en Instagram?

Ja, ik wil zelf mijn camper samenstellen