WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen
28 maart - 15 april


Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) zet graag ondernemers en bedrijven in het zonnetje tijdens het Business Event Veenendaal. Wij zijn als VANcreators.nl dan ook enorm trots op onze nominatie!

Lees hieronder het artikel uit de Rijnpost van 2 juli 2022.

VEENENDAAL De Genomineerden voor het Business Event Veenendaal 2022 zijn bekend. Op 12 september staan op het podium in de categorie jonge ondernemer/onderneming Bar & Borrels, BVS Sociaal Metaal en VANcreators. In de categorie MKB/Detailhandel zijn All Care, Cafetaria ’t Huus 2.0 en Ingenious Group genomineerd en bij grootzakelijk zijn dat Doornenbal groep, Movexx Intenational en McDonald’s Veenendaal.

Middenin onzekere tijden plannen maken voor de toekomst: dat is ondernemen. En ook in tijden van tegenslag ontstaan nog steeds nieuwe, succesvolle bedrijven en weten bestaande ondernemers met creatieve oplossingen te komen. De voordrachtscommissie had weer mooie voorbeelden hiervan verzameld, waaruit de jury een selectie maakte om te bezoeken.Uiteindelijk hoorden negen ondernemers een week geleden dat zij dit jaar een podiumplaats verdienen. Tijdens de pitchbijeenkomst in het gemeentehuis maakten de genomineerden duidelijk waarin zij zich onderscheiden. ,,We waren onder de indruk van de verhalen en het is duidelijk dat het niet makkelijk wordt om te bepalen wie uiteindelijk per categorie met de eerste prijs naar huis gaat”, aldus de jury.
vancreators onderneming van het jaar