WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Inspiratiedagen t/m 29 Juni
Ervaar onze campers op afspraak!

T6 camper inrichting

T6 camper inrichting

Maatwerk camper inrichting voor Volkswagen T6

Welkom bij VANcreators.nl. We heten je hartelijk welkom in een wereld van camperinrichting op maat voor de Volkswagen T6. Gelegen in Veenendaal, zijn we toegewijd aan het omvormen van de iconische Volkswagen bussen tot individuele en op maat gemaakte campers die perfect aansluiten bij jouw avontuurlijke levensstijl.

Of je nu kiest voor lange roadtrips door de natuur of intieme kampeeruitjes met vrienden en familie, bij VANcreators.nl staan we klaar om jouw camperdroom te verwezenlijken.

Onze werkwijze

Bij VANcreators.nl werken we als volgt. Je levert een eigen Volkswagen Transporter T5 of T6 aan voor ombouw tot BusCamper of je geeft ons de opdracht een Volkswagen Transporter te kopen om deze om te bouwen. Hierna worden jouw specifieke inbouw wensen uitgevoerd en wordt jouw originele Two-Tone kleur aangebracht. Ook bepalen we samen de kleurstelling van het interieur en de kastenwand/keuken combinatie. Vervolgens voorzien we de camper van een multirail, luifel, fietsendrager, zonnepanelen, standkachel, etc. Nadat jouw Volkswagen kampeerbus is voorzien van het nieuwe kenteken laten we deze poetsen. Ons gezamenlijke avontuur zit erop en die van jou begint!

Stel nu je camper samen >

Jouw droomcamper, jouw stijl

Bij VANcreators.nl geloven we in maatwerk. We begrijpen dat elke kampeerder unieke behoeften en voorkeuren heeft. Daarom bieden we een breed scala aan opties en pakketten om jouw T6 camper volledig naar jouw wensen in te richten. Of je nu kiest voor ons standaard brons, goud of zilver pakket, of je wenst een camper volledig op maat te laten samenstellen, onze deskundigen staan paraat om je door elke fase van het proces te begeleiden. Bekijk ons portfolio voor inspiratie.

Optimaal comfort voor jouw reis

Bij VANcreators.nl streven we naar het hoogste niveau van reiscomfort. Het inrichten van je T6 camper gaat verder dan alleen het kiezen van de juiste inrichting en voorzieningen. We bieden oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften, of het nu gaat om extra ruimte en ventilatie met een slaap-/hefdak, of om een flexibele indeling van je leefruimte met draaibare stoelen. Met hoogwaardige isolatie, geïntegreerde keukenfaciliteiten en comfortabele slaap- en zitgedeeltes, ben je klaar voor elk avontuur dat je te wachten staat.

Creëer jouw perfecte T6 camper inrichting

Bij VANcreators.nl begrijpen we dat het samenstellen van jouw droomcamper een persoonlijke en belangrijke beslissing is. Daarom hebben we een unieke online configurator ontwikkeld waarmee je zelf je T6 camper kunt samenstellen, precies zoals jij dat wilt. Of je nu kiest voor een slaap-/hefdak, een complete keuken of luxe interieurafwerking, de configurator maakt het mogelijk om jouw ideale camper tot in detail te visualiseren en aan te passen.

Klik hier om je camper samen te stellen >

Vakmanschap en kwaliteit gegarandeerd

Bij VANcreators.nl staat vakmanschap en kwaliteit centraal in alles wat we doen. Ons ervaren team is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige camperinrichting voor de T6, die voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap en design. Met VANcreators.nl ben je verzekerd van een camper die niet alleen mooi is, maar ook functioneel, duurzaam en klaar voor al je avonturen.

Bezoek ons in Veenendaal

Kom langs in onze werkplaats en ervaar zelf hoe wij jouw T6 camper transformeren tot een omgebouwde Volkswagen bus. Hier kun je onze vakmensen aan het werk zien terwijl ze de T6 campers omvormen en inrichten. Er staan altijd een aantal mooie exemplaren van de T6 klaar, zodat je de kwaliteit en vakmanschap zelf kunt ervaren.

Bezoek een inspiratiedag!